Ahoj, potřebuji nutně zhubnout alespon 5 kilo..dnes jsem začala 1. den. Máte někdo zkušenosti? Vím, že to není zdravé. Jen chci někoho, kdo bude hubnout se mnou.....
HMHMH...dobrý to vim sama. A na to jsem se neptala
Ja ji držela a meo to jojo efekt jak prase zhubla jsem 8 kg za mesic a 10kg nabrala když jsem jedla normálně proto vám to nedoporučuju vím o cem mluvim
Já právěže jinak hhubnout neumim. Jen drasticky a pak to udržovat zdravym stylem....nyní mam 163cm/51 kg.....za rok jsem nabrala 5 kg....měla jsem předtím 53. Dost jsem jedla sladké a pila alkohol, ted už jsem to vyřadila ale kila stejně nešla dolů....ale s tohle dietou je to v pohodě. Zatím ma dole 2 kg a druhý den,....
a jojo efekt má každý, kdo se po dietě přejídá....to ale u mě nehrozí....
Ja treba zacla držet dietu rano kefir a banán dvacina jablicko oběd kueeci prso se zeleninou svacina jablko a vecere také a už mam dole 3kg za 2 týdny 🙂
Navíc doma jeste cvicim nejim Sladké piji dve kávy dene plus zelenou kávu v tabletkach nemam chuť na jidlo ale jim to co jsem napsala
A mimochodem ja se neprejidala ale najela jsem na zdravou stravu a sup kila nahoru
@latrez kdysi jsem držela a byla jsem spokojená ... dá se v pohodě vydržet, myslím že je ideální k tomu nastartovat hubnutí a motivovat tím rychlým úbytkem kil k tomu, aby se dál pokračovalo v nějakém vhodném režimu ... často lidé moc nevěří tomu, že se jim opravdu podaří zhubnout a když tady potom vidí ubývající kila, tak je to nakopne a rozhodnou se dál stravovat tak nějak "víc uvědomělě", protože vědí že to jde a že to odříkání za to stojí ... jen na normální stravu bych potom přecházela hodně pomalu 😎
No prave to se pak musí hodne pomalu ja jim vastne jen ovoce a vařené kureci maso a kila jdou dolů sice ne za dva dny ty 2kg ale za 2 týdny 3kg a to si myslím ze to je taky dobre ja kdybych držela zase tu mléčnou tak bych byla bez energie a to s tou moji dablici bych asi dlouho nevydrzela a sekla s sebou
@latrez Místo diety zkuste raději vážit porce a kontrolujte si doporučený denní příjem. Pokud se sama na hubnutí, najděte si v okolí výživového poradce, který vám zjistí doporučený denní příjem, sestaví jídelníček a poskytne potřebnou motivaci.