Včera jsem si koupila Lipoxal extreme, je to silný spalovač tuků. Zajímalo by mě, jestli jste ho už některá zkoušela a jestli jste po něm zhubly?
verčo koupím si ho taky napiš cenu 😉
beru - no já právě nejsem nějak schopná cvičit a omezovat se v jídle ☹ na tohle jsem fakt lajdák. Spíš by mě zajímalo, jestli třeba někdo po něm trošku zhubnul i bez cvičení.
Tak nikdo jiný nemáte zkušenost??? ☹
tak to asi jo, ten ucinek by to melo mit ale asi to nebude kolik pozadujes nebo tak jak by to slo s podporou cviceni .. to dela hodne, nastartuje to to spalovani...
kolik to stalo?
Stál 900 a zvýhodněné balení 120 tbl. + 80 tbl. zdarma. No uvidím, buď aspoň trošku pomůže a nebo jsem vyhodila peníze. Člověk v životě už přišel o víc 😖
Ahoj lidičky.
Prosím Vás v žádném připadě tento výrobek nekupujte. Vůbec to nefunguje a ještě si pokazíte svoje zdraví. také jsem se nechal napálit a nyní mám velké potíže s kloubama. Jsou to vyhozené peníze za které si můžete koupit něco příjemného a ne zdravotní potíže. PROTO VÁS ŽÁDÁM NEKUPUJTE TENTO VÝROBEK!!!!!!!!!!!!!!!
musím souhlasit s @pe7pa - k tomu, jestli lipoxal funguje, jsem se nestihla dobrat - vydržela jsem to týden. Po 30 minutách od spolknutí tobolky jsem měla pocit, jakoby mi v žaludku vybuchla bomba - celé to složení, pepř, chilli, zázvor atd. jsou strašně agresivní v tak velké dávce, strašně to pálilo, pocity na zvracení, přejde to asi za 15 minut, ale skoro se to nedalo vydržet. za mě jasné ne.
ja jsem kdysi spalovac tuku pouzivala, uz nevim znacku ale zhubla jsem ale je to jen podpurne, drzela jsem dietu, cvicila + tohle...
ted mesic cvicim kazdy den, jim do 16:30 - 17:00 hod, spat chodim okolo 23:00, vynechalala jsem sladke (to je pro me nej trest 😔 ) a takove ty typicke nezdravosti - klobasy, atd..
a uz je to taky videt...
ale kazda pomoc dobra 😉 tak dej vedet jak to funguje 😀