Kruhový trénink - zkušenosti a účinky

limba111
24. bře 2015

Máte zkušenosti s kruhovým tréninkem nebo přímo s fitkem Expreska? Zaujalo mne to v této soutěži http://www.portalprozeny.cz/clanek/soutez-vyhra.... Přemýšlím o vyzkoušení toho fitka, ale zajímalo by mě, jestli vážně stačí půl hodiny cvičení na to, aby to mělo výsledky. Potřebuju shodit přebytečná kila, ale asi jako každý jsem s časem pořád na štíru.

editah222
25. bře 2015

Chodila jsem do Contours což je něco jako Expreska a ano výsledky byly. Jenže se musí upravit hlavně jídelníček a cvičení 30 minut nestačí, cvičila jsem minimálně 50 minut (stejně tak jako všechny ostatní). Nejdřív 10 minut zahřátí na páse nebo orbitreku a pak 30 minut (2 kola) na posilovacích strojí a následně minimálně 10 minut na páse.

sannutri
31. říj 2015

Přímo s těmito typy kruhových tréninků osobní zkušenost nemám, ale obecně jsou kruhové tréninky fajn volbou, pokud chceš rovnoměrně posílit všechny partie na těle a zkombinovat silový trénink s kardiem. Já na kruháč také chodím. 30 minut je poměrně krátká doba. Záleží ale také na tom, jak často bys chodila cvičit 🙂