Ahoj holky, prosím vás přestala jsem kouřit a jak to tak bývá jsem přibrala 8kg. Jsem s toho úplně šílená. Vážila jsem 90kg a teď se mi to blíží ke 100kg. Nepřijde mi ,že bych něco jedla. Jsem nešťastná. Nevím co s tím.😭
@zuzkasim To s tím zapisováním bude problém.🤦🏼♀️ Vždy zapomenu.
Je možné ještě před Ms mít na váze něco na víc? Máma třeba říká,že ano.😓
Tak buď ti na tom záleží a chceš pro sebe nebo udělat nebo ne. Možná taky zjistíš, že jsi takhle zapomněla, že toho ve skutečnosti sníš podstatně víc, než si myslíš. A ten pohyb je taky dost důležitý, v těch tabulkách se zapisuje i sport. Já to potřebovala z důvodu přibrání, zjistila jsem, že třeba bílkovin mám velmi málo, pomohlo mi to stravu trošku vylepšit.
Je to možné, tělo zadržuje vodu. Ale třeba 0,5-1kg určitě ne 10 😄
Zkus ty tabulky, když jsem začala poprvé zapisovat tak to mělo první měsíc snad jen placebo efekt, nezměnila jsem ve stravování nic (chtěla jsem mít pro začátek přehled jak vlastně jím) a zhubla jsem 3kg.
A gratuluju ke konci kouření! Je to těžké a vydržet ještě těžší 💪💪
Před MŠ tělo často zadržuje vodu, ale ne 8kg. Je potřeba se k problému postavit čelem😉
Jaká ta aplikace to je?
Kalorické tabulky
@jittuli Ano ale jakou to má barvu té aplikace
2-3kg můžeš zadržovat vodu před ms.
Zelená s bílým obrázkem vidličky a nože
@jittuli je to zdarma?Dekuju
No a to je asi právě ono. Nic nejis a tělo hladoví..dělá si zásoby tak přibíras.
Člověk který chce zhubnout si to musí přepnout v hlavě. Že je to prostě změna životního stylu, ne hubnutí 🙄víceméně na vždy..takže se začne stravovat stejně, nepřejírá se, ji vickrat denně a třeba i max do 18-19hod večer. Přitom si zacviči co mu vyhovuje. Ne každemu vyhovuje stejný sport. Já třeba vím, že hubnu po běhání, velkém orbitreku. Baví mě to a o tom to je. Musí tě to bavit a tím že to bude nakopavat dopředu. Uvidíš výsledky, sice pomalé, ale budou...
Nemám ráda posilovny, programy na cvičení mě nebaví..prostě si dám na uši sluchátka, zapnu oblíbenou hudbu a jedu si půl hoďky, nebo 45minut. Teď v tom horku ale necvicim. To je masakr..čekám na podzim 👌🤣
@sorboni30 Děkuji 😇
@alexandria80 zdarma ale má i placenou verzi. Občas tam skočí nějaká reklama a jsou tam funkce, které jsou jen v placené verzi. Ale pro začátek určitě stačí ta zdarma.
Nevím, kolik měříš, ale ono ani těch 90kg není málo. Brala bych to jako impuls s tím něco dělat. Když jsi měla vůli přestat kouřit, určitě to půjde i se stravou a pohybem ;) Držím palce
Víc pohybu a zkusit si to jídlo poctivě zapisovat do kalorických tabulek. Ono to půjde, neboj.