Ahoj maminky. Nedávno jsem v nějakém pořadu viděla reportáž o koloběžkách pro dospělé, docela mě to zaujalo a zvažují zda koupit, ale trochu mě odrazuje cena. Tak se chci zeptat, jestli ji některá máte, jak často jezdíte, jak je to náročné a hlavně, jestli jste zhubly?
Právě zadek a stehna bych potřebovala nejvíc. Takže sis nevšimla že by ti po nějaké době začaly padat kalhoty? A píšeš, že je to makačka, ty ještě jinak sportuješ? Já jsem totiž po těhotenství dost pecivál.
Mam taky Kostku jako uzivatelka vyse a jsem moc spokojena, ale je to podle me o dost narocnejsi nez jizda na kole a i beh. Za me super, jizdu na kolobezce miluji, jen mam problem se stridanim nohou :D ja teda nechci hubnout ani nabirat, ale je to super na zadek a nohy na posileni, ale i celkove na vytrvalost a fyzicku.
Sakra, kdybych tak mohla vyzkoušet, ale nikdo ze známých nemá. Ono to vypadá, že to jezdí samo a nerada bych vyhodila peníze, abych pak zjistila, že to nezvládám a kolobrnda skončila v garáži...
Ahoj, ja mam kostku tour 3. 🙂 Jestli zhubla - nevim. Nesledovala som to, nemala som ju na hubnuti, ale na presun.
@bianca_86 Koloběžku doporučím spíš s velkým předním kolem viz:
@bianca_86 Já před těhu sportovala. Kolobka, běh, fitko... Ale já jezdila celkem rychle. Neměj strach, že bys to nezvládala, tempo si určuj sama, jezdi zpočátku jen po rovinkách a pomalu. Pomalejší jízdou (a nižší tepovkou) budeš i hubnout. 😉. Tělo si rychle zvykne na zátěž, neboj.
Ahoj mám kolobku Kostka City Cross a jsem spokojená. Nejezdím v terénu, ale spíš po asfaltkách a rovných stezkách. Mám v zápřahu psy, ale i tak můžu říct, že je to makačka. Nevím, jak s hubnutím, to nebyl můj cíl, ale zadek to zpevňuje skvěle. Právě na zadek a stehna je to největší zabíračka. 🙂