Holky, kolik jste nejvíc zhubly za dva měsíce?
Díki moc
Záleží na počáteční váze
@loylii to přeci ale nebude platit pro každého. Záleží jaka je počáteční váha předchozí strava, zda bude pohyb
Ja pred 2 lety 6kg. A pak ďalší asi 4. Jidlo bez jakehokoliv cukru. Pri návratu na bežnou stravou do 2 let všechno zpatky+darček navic
Nemám vlastní zkušenost, ale moje sestra musela kvůli problémům se žaludkem odbourat veškeré prasárny, smažené, sladké, začala jíst pravidelně menší porce 5x denně, za 3 měsíce měla dole 12 kg. Sice se řekne jen 12, ale najednou úplně jiný člověk.
@lachtanice86 předpokládám, když se pani ptá na měsíční ubytky, tak chce hubnout z vyšší váhy. Pokud by chtěla hubnout z 55kg na 53, nebude mít takovouhle otázku. A to je jasne, ze na každého platí něco jiného. Ale na specifickou otazku si musí najít specifickou pomoc, nejlépe nutricniho poradce nebo obezitologa. Vime😆
Záleží kvůli čemu a z jaké váhy. Přesně jak píšou holky.
Z vyšší váhy a špatných stravovacích návyků můžeš za 2 měsíce shodit u ketodiet třeba 20 kg. Ale to bych volila pouze kvůli nějaké operaci (kloubů a tak). Neznám nikoho, kdo by tímto způsobem shodil natrvalo. Navíc si tím zaděláš akorát na problémy.
Každá by chtěla zhubnout rychle a napořád. Ale takhle to nefunguje. Takže pomalu a postupně.
Držím palce.
Tak zdravý úbytek se obvykle udává cca 2kg za měsíc. Teda pokud si jej autorka chce udržet déle než do vánoc
Z vahy 72 kg (174 cm) jsem za dva mesice zhubla na 64, za dalsi mesic na 62.
Ja kdysindavno 10kg ale z nervu.
FAjn je úbytek 0,5 kg za týden, pomalu, ale jistě. Šlo mi to tak, hodně pohybu, ob den minimálně hodinu aerobní zátěže, chůze, beh, kolo. Ráno jogurt, svačina ovoce, v poledne sacharidy lehce, svačina zelenina, večer už jen bílkoviny - kuřecí se salátem, vajíčko se zeleninou, sýry případně. Nic víc, nic méně. Deficit - více vydat než přijmout a vydržet. Žádné prasení, no. Žádné sladké, bílé pečivo, smažené ani fastfood. Ale to je snad jasné🙂)))))
@loylii ja to vím, ale psát někomu 5kg za měsíc je blbost
Myslím, že přirozeně tak 3-4 kg, ale beru hlavně doplňky stravy a bylinky v kapslích na imunitu.
Při Low carb 5kg měsíc. Žádné hladovění, jen jiná skladba potravin a tělo se hlavně odvodňuje. Tím, ze jsem úplně ze dne na den odbourala prasarny (koblihy, koláče, sušenky, polotovary) a zavedla 3x denně vyvážené jidlo - kvalitní bílkoviny, zelenina, mléčné výrobky tak jsem i snížila kaloricky příjem a chutě na uzdě díky nízké hladině sacharidů, nelíta cukr v krvi. Diulezity je pitný režim a přirozený pohyb. U mě rychlochuze s kočárkem a byt co nejvic venku, ať mě neláká lednička (psychicky navyklá mysl, pamlsky) Pit hodně teplých tekutin mi pomohlo.