Kolik jste shodily porodem?

13. dub 2022

Ahojky, shodily jste něco hned porodem? Já se vrátila domu se stejnou váhou, ani váha dítěte nezmizela. 😂

terezsk
13. dub 2022

Dobry den , ja jsem s prvnim ditetem pribrala 16 kilo a v porodnici jsem nechala 11 a dalsich 5 kilo jsem mela na konci 6-nedeli pryc ☘️ Ted jsem podruhe tehotna ve 21tt mam nahore zatim jen 5 kilo tak uvidime jak to pujde dal 😂

malenka3
13. dub 2022

Poprvé z plus 24 asi 11 zůstalo v porodnici. Podruhé netuším, to jsem se nevážila, za 4 týdny měla 11 kilo z druhého těhotenství pryč.

luhana
13. dub 2022

Porodem jsem přišla o -8 kg.

ptule
13. dub 2022

Možná jsi zavodněná, mě po porodu hodně oteklo nohy. ( Prý je to normální 🤷🏻‍♀️) Tak jsem se radši zvážila až po týdnu doma a - cca 6 kg z 25 kg

jjasmina
13. dub 2022

přibrala jsem 25kg, 10 jsem nechala v porodnici a zbytek postupem času

hani_na
13. dub 2022

Já cca 1 kg, kvůli velké krevní ztrátě jsem po porodu hodně otekla, syn měl 3, 6 kg. Ale během prvního týdne doma jsem 7 kg doslova vyčůrala.

nita1984
13. dub 2022

U obou dětí jsem šla z porodnice s původní váhou. Ale ani v jednom těhotenství jsem neměla velký přírůstek váhy

syslounek
13. dub 2022

Při prvním těhotenství jsem se po porodu neměla možnost zvážit, ale po druhém porodu jsem se taky vrátila se stejnou váhou jako před porodem. A to jsem porodila 4 kilový dítě. Během šestinedělí to šlo celkem dolů.

me_druhe_ja
13. dub 2022

Obě těhotenství svorně +18kg (nicméně je zajímavé, že při prvním jsem měla čas, hooooodne jsem sportovala a jedla zdrave a při druhém jsem naopak vůbec neměla čas, jedla jak prase a max procházky s kočárkem... takže jsem nabyla dojmu, že v těhotenství je úplně jedno jak se hejbes nebo co jís... ohledně tech kg samozřejmě, jasně že je lepší dobře jíst a hejbat se) a pokaždé jsem v porodnici nechala cca 7-8kg. Poprvé jsem to shodila docela snadno, ten zbytek (malej krásně spal v kočárku a já nachodila kilometry), ale podruhé to šlo ztuha a stále ani po 14m to není ono. Nicméně já teda podruhé otěhotněla už po půl roce po porodu, takže tělo jaksi nemělo čas se dát do pořádku.

plksv
13. dub 2022

Ve všech těhotenstvích jsem přibrala maximálně 5 kg, takže z porodnice jsem odcházela s velkým mínusem. Nejhorší to bylo u prostředního kluka, měla jsem 42 kg/168 cm.

andelka
13. dub 2022

Hned porodem vždycky tak 7 kg. Další vývoj už byl různý.

nazka
13. dub 2022

Já v obou těhotenstvích jsem se v porodnici dostala na původní váhu. Bylo to nějakých 11 kg.

krisstina93
13. dub 2022

U prvního úplně vše, domu sem jela s postavou a váhou jako před těhotenstvím, u druhého mi zůstalo asi 5 kg nahoře a ty sem shodila do dvou týdnů po porodu. Se třetím je to horší, to sem v těhotenství nabrala 20kg a téměř 10 mi po porodu zůstalo, ale 3 měsíce po porodu je to opět v původním stavu :D

eloana
13. dub 2022

porodem 8-10kilo

hester92
13. dub 2022

Ja pribrala asi 12kg, v porodnici jsem nechala 7kg a zbytek asi tak do tri tydnu (kojila jsem a slo to uplne samo dolu, chvili az moc🙏😆)

bazarekprodeti
13. dub 2022

Ahoj.. Ja u dcery na začátku mela 55kg,pribrala jsem 20kg,takze ke konci jsem mela 75kg.kdyz jsem se vratila z porodnice mela jsem 59kg,takze jsem skoro celou vahu mela jen v brise🙂

prejeta_zaba
13. dub 2022

Já porodem taky nic, nevěřícně jsem zírala na váhu, že neubyla ani váha mimina. 😁 Ale pak to doma šlo každý den o kilo dolů a na konci šestinedělí už jsem byla skoro na původní váze. Vždycky jsem přibrala 8-10 kg.

danvitka
13. dub 2022

S prvním dítětem jsem přibrala 20 kg a na konci šestinedělí jsem měla -25 kg. S druhým jsem přibrala 20 kg a teď na konci šestinedělí mám dole jen -10kg😞

anonymka227
13. dub 2022

S první dcerou jsem přibrala 10kg, dcera 3.310g a já přišla z porodnice -3kg 🤦‍♀️ nevěřícné jsem koukala na váhu 😅 v šestinedělí jsem se stresem a nevyspáním dostala na dalších +10 kg 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ dolů jsem to dávala těžce 2 roky, strava hodně cvičení. Druhá dcera +1kg, vážila 3.440g a já přišla z porodnice o 6kg lehčí (o 5kg méně než před otěhotněním). V šestinedělí jsem naštěstí už nepřibrala, dcera byla dokonalé miminko jako z reklamy. Teď jsem potřetí těhotná, zítra začínám 20tt a jsem zatím na 0. Sama jsem zvědavá, jak to bude. Musím ale upozornit, že nejsem žádná vychrtlotina. Moje váha je 75 kg 🤦‍♀️

bigbig
13. dub 2022

První těhotenství jsem přibrala 8kg a v porodnici nechala 6. Teď druhé těhotenství vypadá taky na +8kg, tak uvidíme kolik tam nechám tentokrát.

veru181
13. dub 2022

Porodem zhruba půlku nabrané váhy, tj. asi 7 kg 🙂

blondynka400
13. dub 2022

Měla jsem to stejně jako ty, u obou těhu. Porodem jsem "nezhubla" ani gram a to jsem zavodněná fakt nebyla. Vše šlo ale pak dolů, první úplně snadno i dost do mínusu (a to jsem i předtím byla hubená), u druhého to už šlo hůř a trvalo to déle, ale taky jsem se vrátila na původní váhu.

melanitta
14. dub 2022

@plksv ty jo a jak mě bylo blbě, když jsem v těhotenství na stejnou výšku (ale asi vyšší váhu) přibrala asi 3 kg (diabetes) a pak zhubla celkem 12 (porod a chvíli po).

daisymaminka
14. dub 2022

Váha před otěhotněním 78, váha po návratu z porodnice 64. 🤷‍♀️ Půlka těhotenství prozvracená extrémně, druhá půlka méně. Měřím skoro 180 cm.

cikitkapb
14. dub 2022

U prvního jsem nabrala 22 kg, v porodnici zůstalo 8, a doma kvůli stresu s kojením, jsem si je nažrala zpátky, a shodit to nešlo dřív než syn omezil kojení (cca po 2 letech). U druhé jsem měla vyšší startovací váhu před těhu, takže jsem nabrala jen asi 9 kg, a ty zůstaly v porodnici, plus něco navíc. No ale za půl roku po porodu… 20 kg nahoře. A to jsem nijak významně neprasila, ani se nepřejídala. Ale pravda, že bych se úplně omezovala to taky říct nemůžu. Čekám až mladší doroste a odpadne, a půjdou kila dolů.

alishka111
14. dub 2022

Já jsem přibrala v obou tehotenstvich asi 16 kilo. Měla jsem ale ooobří břicho, jinak jsem se nikde moc nezvetšila. Vážila jsem se tak týden po příjezdu z porodnice a byla jsem na své váze. Myslim, že většina z té váhy bylo dítě a voda, i když nevím, jak je to možné 😁 Ani váha dítěte ale nemusí zmizet, pokud člověk trpí otoky, to by se ale mělo upravit časem...

neliiinka
14. dub 2022

Já jsem jim v porodnici nechala 11 kilo🙂

jane46
14. dub 2022

A já tedy vůbec nevím... Po obou porodech jsem si na váhu ani nevzdechla 😀 😀

tehulinka91
14. dub 2022

U prvního syna 3kg a u druhého 8kg (v podstatě to co jsem přibrala) 😃

chlapecektehu
14. dub 2022

Přibrala jsem 30kg a shodila jsem po porodu jsem shodila 17kg