Ahoj maminky, nesnažím se zhubnout ale nabrat svaly a zpevnit bříško po porodu. Pořad kojím ale už jsme na příkrmech protože už ho mám málo a mala se z prsa tolik nenají. Mohu i tak brát proteinové nápoje na růst svalů nebo v žádném případě a jít přírodní cestou na zpevnění. Jsem hodně mladá mamina (20) a chci ještě furt nějak vypadat. 🙂 předem děkuji za odpovědi
@shine2015 děkuji moc za odpoved 🙂 takže přírodní je vždycky nejlepší 🙂 ještě jednou děkuji 🙂
@michaelamazna nemáš zač....já psala do poraden atd když jsem koníka chtěla jsem shodit a podpořit taky hubnuti plus zlepsit postavu....a nic Nesmis pokud kojis...já jsem začala alespoň cvičit a malý nechtěl mléko tak jsem toho nechala až do doby než sám nechtěl kojit ;) neboj ono to uteče...
@shine2015 naštěstí uz jsme na prikrmech :D jen čekáme az mléko úplně odejde :/ uplne me vysala :D
@michaelamazna Ahoj, na proteinech se sice běžně píše, že nejsou vhodné pro kojící, ale je to klasické krytí se výrobců. Našla bys i hodně kojících, co je používají. Na tom proteinu jako takovém není celkem nic diskutabilního, max to umělé sladidlo může někdo považovat za nevhodné, ale to je otázka přístupu. Samozřejmě jsou i proteiny různé kvality.
Protein ale není nic jiného než prostředek k doplnění bílkovin ve stravě, takže pokud si pohlídáš jejich dostatečný příjem ve stravě, na nic je nepotřebuješ.
Co se týče cvičení při kojení, já cvičila a v pohodě a určitě by ti to samé napsala spousta ostatních cvičících kojících. Se zkušeností, že to někomu vadilo se setkávám spíš výjimečně. Takže to prostě zkus.
Cvičit chci i kdybych plně kojila 🙂 ... cvičení mi právě chybí šlo mi jen o to že moc nejim maso spíš mléčné výrobky :/ takže mi tam něco bude asi chybět :(
@michaelamazna Dobrý zdroj jsou i vajíčka nebo samotné bílky, ty se dají koupit i samostatně, prý je mají myslím v Makru. Nebo tempeh, tofu (to by se ale nemělo jíst až tak moc často).
@lenkas1982 určitě se podivam na ty bilky jestli to mají 🙂 děkuji taky za názor a radu 🙂
@michaelamazna v období kojení se nedoporučuje nic - žádné proteiny ani přípravky na cvičení jako karnitin apod a ani diety....vše až po ukončení kojení ...navíc když se hodne hubne tak odpadní látky jsou do mléka ....