Ketonová dieta, máte zkušenost?

larunnka
10. led 2017

Zdravím všechny, láká mě vyzkoušet ketonovou dietu a chtěla jsem se zeptat zda s ní nemáte některá zkušenosti, nebo ji nemáte v plánu zkusit také..
Děkuji za příspěvky 😉

larunnka
autor
10. led 2017

😉

malinkaelinka
10. led 2017

Žádna dieta nepřináší dlouhodobé výsledky...vyvazeny poměr makrozivin, minimum prumyslove zpracované potravy a vhodný pohyb, to je životní styl, který umožní zdravému tělu dobře vypadat....

larunnka
autor
10. led 2017

Asi toho budu muset nastudovat o jídle vic🙂. Jsem po druhém císaři 7 měsíců a po cvičení mě bolí pořád jizva. Mám strach, aby se něco nestalo. Měřím 163 cm a mám 65 kg. Není to katastrofa ale byla jsem zvyklá na lepší...

malinkaelinka
10. led 2017

@larunnka za sebe doporučuji knížku Co vám výživoví poradci neříkají, založeno na vědeckých výzkumech, žádné nesmyslne hladovění, diety apod...ale je tady vysvětleno, co všechno tělo potřebuje a co mu naopak škodi 🙂 autor má na FB skupinu Fittness Motivation CZ, je tam hodně maminek po dětech, co se daly do formy, určitě rády poradi 🙂

monikarozacka
31. led 2017

Znám více lidí ve svém okolí co Keto dietu drželi. Kamarádka takto hubla na svatbu a když vše správně dodržuješ tak to funguje. Až na to že když začneš trochu jíst tak jojo efekt jako blázen. Na svatbě ji to moc slušelo a pak velmi rychle nabrala dvakrát tolik. A další co to užívali dlouhodobě tak zdravotní problémy se zažíváním. Takže možná jako rychlé zhubnutí na nějakou příležitost. Jinak opravdu nedoporučuji.

larunnka
autor
2. únor 2017

@monikarozacka díky za informace.
Pustila jsem se do cvičení, kila zatím drží, ale centimetry jdou dolů. Vzala jsem to snad za lepší konec než dietou...

latte007
14. pro 2018

holky neblbnete... Ketodiet je hrozny... pokud chcete drzet ketogenni dietu, da se drzet i s jednoduchymi nezpracovanymi potravinami.. stoji to zlomek ceny a efekt je stejny.. navic na low carb stravu uz je spousta webu, kde se daji najit recepty... treba www.jidlonahubnuti.cz , www.jidelniplan.cz, www.colorsoflowcarb.cz ..... atd atd... Ja sama jsem na low carb shodila skoro dvacet kilo🙂 a jedu dal...

alcar
14. pro 2018

V lete jsem zhubla s Ketodiet 12kg a drzim si to doted. Jojo efekt zadny. 🙂 Pro me to bylo jednodussi na “vyrobu”, nez si studovat ruzne recepty apod. To bych skoncila velice brzy s ketodietou. 🙂

larunnka
autor
15. pro 2018

Můžu se zeptat jak dlouho jste dietu drželi a jestli jste to kombinovali s nějakým větším sportovanim?

larunnka
autor
18. led 2019

@alcar mohu se zeptat jak dlouho jste dietu držela?

alcar
18. led 2019

@larunnka 3 mesice. Treti mesic uz dve jidla normalni. Pres vanoce jsem ale zase cca 5kg nabrala zpet. Ted nedrzim, ale na jaro si zase asi nejakou kuru strihnu.

xxx3d
18. led 2019

@larunnka ahoj,
já jsem ji držela, zhubla jsem díky ní nějakých 20 kilo, nabrala jsem potom v průběhu roku asi pět, ale fakt je ten, že jsem změnila způsob stravování, více čerstvých potravin, zeleniny, ovoce a tak.
Držela jsem ji proto, že jsem nějak podivuhodně nabrala těch dvacet kilo a nebylo mi to příjemný, hlavně zdravotně, klouby a potom, chtěla jsem miminko. To se mi povedlo dva roky po dokončení diety.
Teď bych ji držet nemohla, sice mám už opět svoji předtěhotenskou váhu, malému je rok a půl, ale prostě při té dietě pro mě bylo nejhorší vidět jídlo, jakékoliv... a vůně, myslím jídla. A na to bych prostě najet nemohla, když doma vařím, to vím, že bych nezvládla. Když jsem držela dietu, byla jsem víc než týden na plné náhradě a úplně všechno, co i jen vzdáleně připomínalo jídlo : -) muselo pryč z domu. Efekt dieta měla, jsem spokojená, tobě bych ji nedoporučila, a vlastně nikomu, kdo není sám, protože si živě pamatuji na to, jak byl ten počátek náročný!!!! Pro mě. 🙂

larunnka
autor
19. led 2019

Mnohokrát děkuji za odpověď. Já se právě bojím toho jak budu vařit a přitom neochutnavat to prostě podle mého nejde.... dlouho nad tím přemýšlím. Pořád mě to láká..... sama doma vůli nemám

larunnka
autor
27. led 2019
larunnka
autor
27. led 2019

@alcar a jaký program jste držela? Měla jste to na tři fáze?

adelkawe
Autor odpověď smazal
Zobraz
latte007
31. črc 2019

@adelkawe, @larunnka @alcar holky, ketonova dieta z pytlicku je mozna pohodlna, ale kdyz si vyvazite jidlo, dostanete se do ketozy s normalnima zakladnima potravinama, dobrym jidelem a nebudete mit hlad a zbytecne trpet🙂 Je to jen o tom mit dost velky prijem bilkovin + tuku a dost malo sacharidu....

alcar
31. črc 2019

@latte007 no tak to bych vubec nevedela, kdybys to nenapsala. 😀 Ja ani na pytlikach hlad nemela a ani netrpela. Mohla jsem k tomu jist 500g zeleniny denne a s tim jsem si vystacila.

terkatqe
1. srp 2019
Uživatel terkatqe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkatqe.

Musim říct že o prodietix.cz sem už slyšela že je dobrá. Jak tam vlastně určují jaký dietní program zvolit pro konkretní osobu?

larunnka
autor
2. srp 2019

Holky ja jsem šla nakonec do Světa zdraví a zhubla jsem 9kg ještě bych chtěla 2 kg ale už mi to nejde. Ale je pravda že teď v létě to jde hůř. Grilovačky, pivko... Řekli mi že jsem nastavena na 65 kg asi na tom něco bude. Teď mám 66 kg a chtěla jsem 64kg. No uvidíme ale i tak jsem spokojená

adelkawe
7. srp 2019
Uživatel adelkawe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od adelkawe.

Kamaradka mi dala tip na prodietix. cz. Mám s ní také moc dobrou zkušenost. Při jinych dietach sem vždy byla hladová a unavena. . Hned sem si jejich dietní program koupila a za 3 týdny sem byla na vaze jake sem si přála být.

eprch
5. led 2021

Ahoj, chtěla jsem jen podotknout, že není nutné přejít až na keto. Existuje spousta mírnějších podob low carb diety, která funguje na stejném principu. Přiznávám, že je to moje hobby, tady jsem napsala shrnutí včetně nějakých receptů https://www.pestryjidelnicek.cz/low-carb-dieta/

emakrul
27. zář 2022
Uživatel emakrul je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od emakrul.

Já mám zkušenost dobrou s dietou od ketodiet.cz a jsem s ní maximálně spokojená, zhubla jsem už cca 10 kilo a pokračuju dál 🙂

larunnka
autor
28. zář 2022

@emakrul mohu se zeptat jaký jste si zvolila program?

aidi2
10. kvě 2023

Holky, sice starší diskuze, ale zmiňujete tady různý keto programy a já chci teďka před létem zase nějaké vyzkoušet. Asi tři roky zpět jsem měla balíčky od ketofit, máte někdo nějaký aktuální doporučení?

doubrafka
11. kvě 2023

@aidi2 Tak zůstaň u toho, co ti sedělo, jejich produkty jsou fakt dobrý a výživný, dost se zlepšují v technologiích potravin, takže ty jejich produkty už obsahují i přidaný vitamíny, které jsou třeba dobrý pro pleť a vlasy.

zorizeli
17. kvě 2023

@doubrafka
No a hlavně je to jeden z mála výrobců, který ty produkty dělá fakt s minimem sacharidů, takže to má dobrý a viditelný efekt.