Kdy jste začaly cvičit po císařském řezu?

lorrelai
16. únor 2015

Ahoj maminky. Kdy jste prosim zacaly cvicit po S.C. ?? Ja mam vic jak dva mesice po porodu a rada bych zacala opet sportovat. Neco na styl Zumba. Neublizim nejak rozrezanemu brichu uvnitr?? 🙂 Moc diky

valihrasek
16. únor 2015

ahojky po cisaři můžeš cvičit až po půl roce mě bylo řečeno 🙂 taknevím,možná každej gynekolog řekne něco jiného 🙂

tajemna30
16. únor 2015

já chtěla začít cvičit dřív, a jak můj gynekolog tak v porodnici mně říkali postupně začít od 6 měsíců, že do 6 měsíců žádná zumba, aerobik apod ☹ že já se můžu cítit fit, ale vevnitř to tvá než se vše srovná. Malý měl minulý týden 6 měsíců, takže pomalu chci začít -ale ne hned zumbou

ada22
16. únor 2015

Ahoj oběcně se doporučuje počkat půl roku. Mám kamarádky , které začínali po císaři sportovat dříve, ale třeba zumbu bych asi hned nezařadila. Nejdřív bych se zaměřila na celkové zpevnění těla. Vynechat zatím přímé břišní svaly. Ze začátku nic ,kde se poskakuje. Jestli to cheš z důvodu hubnutí, tak třeba hodně rychlá chůze s kočárkem je celkem účinná. Já takhle chodila s měřičem tepu a hlídala se ,abych šla v tepovém pásu pro hubnutí. Pak jsem k tomu na jaře přidala brusle. Určitě se poraď s doktorem každé tělo se hojí jinak.