Kdo chce začít cvičit?

mischamish
10. led 2016

Zdravim vsechny!

Malemu je 9 mesicu (skoro) a je treba se do toho oprit a hodit se fit ... konecne. Cele tehotenstvi od cca 24 tt jsem vice mene prosedela a tech 9 mesicu od narozeni syna jsem buhvijak aktivni taky nebyla - prochazka denne, zvedani maleho, atp. - zadne poradne cviceni.

V lete chci zkusit dat horsky pulmaraton (22km) a proto proste musim zacit cvicit (planem je to alespon projit, ne zabehnout). Je mozne, ze je to nerealisticke, ale da mi to duvod se do toho opravdu obout. Alespon doufam, teda.

Chci to vsechno odstartovat s mou oblibenou Zuzkou Light (ZWOW) protoze se mi jeji pristup libi. Takze zacinam timto videjkem (zadara na youtube):

https://www.youtube.com/watch?v=JhLsSB3WxIk

Dnes v noci jsem dala prvni cvicenicko a zvladla jsem akorat jeden okruh (ma se jich delat 4) ... silenost. Tak to chci videt, kdy dam cele 4 ... Ale zacit musim nekde.

Chce se nekdo pridat?

cilkat
11. led 2016

Zajímavé kolečko... ale víc jak dvakrát to rozhodně nedám... (teď jsem si to sjela jednou na vyzkoušení... hodně odfláknutě, ale hlavně nerozcvičená...) Ale vadí mi počet dřepů... od doby, kdy jsem si v patnácti zrasila kolena, jsem je nedělala...

mischamish
autor
11. led 2016

Den dva ... tak zkusim dat ten okruh dvakrat, ale nic neslibuju 😀

mischamish
autor
11. led 2016

Tak jsem dala dva okruhy, ale jako ... jsem KO :D

cilkat
12. led 2016

Přes dva zatím nepůjdu... pokud bych to nejela jen vyloženě náznakově a vlastně místo běhání :D.

mischamish
autor
12. led 2016

Dnes se mi teda pekne blbe chodi :D
@cilkat Ja nebeham - nedelam vlastne nic - ale toto si myslim mi fakt nejakou dobu stacit bude. Rozhodne to minim cvicit minimalne cely tyden a doufam, ze na konci tydne dam vsechny 4. Dneska planuji jenom dva okruhy znovu a zitra se pokusim o tri, ale tak doopravdy si to nedokazu ani predstavit ...

cilkat
12. led 2016

Já byla před těhotenstvím zvyklá cvičit 3x týdně... nebo spíš být ve tělocvičně - jsem soklský cvičitel. Nicméně s malym mi bylo od druhýho měsíce tak, že jsem to zabalila... Pokud nejsi zvyklá vůbec, tak na těch dvou zůstaň dýl... Zvlášť pokud už bolí nohy. A protahuj stehení svaly 😉 (což paní ve videu nějak opomíjí zmínit...)

mischamish
autor
12. led 2016

@cilkat Ja cvicila i drive. Dala jsem Jillian Michaels 30 day shred (cely), takze se do toho dokazu doopravdu obout. Protahuju, samozejme, ale ta bolest akorat znamena, ze konecne zase neco delam 🙂

cilkat
12. led 2016

Mno... já vždycky, když se do něčeho obuju, skončím chřipkou nebo úrzem, takže já zůstanu ještě chvílli u jednoho kolečka... i tak u toho funím jak parní lokomotiva.

mischamish
autor
12. led 2016

@cilkat My uz mame jednu vlnu chripky za sebou (ja byla jedina, ktera to nechytla, a nebo jsem mela tak jemny prubeh, ze jsem si toho ani nevsimla) :D Tak doufam, ze uz je toho nemocneni pro tuto sezonu dost. Tak nestras :D

A funeni je super! 🙂