Ahojky, neznáte nějakého osvědčeného výživového poradce, který sestavuje jídelníčky na míru (okolí Žďáru nad Sázavou nebo Brno) a kterého máte vyzkoušeného, že to funguje. Nechci vkládat peníze a energii do něčeho, co by třeba nemělo výsledek. Díky.
@strikenn Výborný je Michal Josef Tóth. Funguje on-line přes Facebook, můžeš si ho tam najít. Stojí necelých 1500. Vydal taky dvě knížky (Co vám výživoví poradci neříkají a Projezte se k novému tělu), stojí za to přečíst. Dělá to fakt s rozumem zdravým stravováním, žádné šílené diety a hladovění. Jen teda nedělá jídelníčky s omezením (vegetariánské, bezlepkové atd.) a má velký nátřesk, což odpovídá jeho pověsti, takže se u něj nějakou dobu čeká.
Ahoj, vyborne zkusenosti mam s Petrou Simerdovou - na facebooku se da najit pod - Vyzivovy poradce & Sportovni dietolog FFF Petra.
Dela jidelnicky pres internet na dalku a ma dva druhy spoluprace - bud sestavi jen jidelnicek nebo dela 6 tydenni koucink, kdy jidelnicek upravuje podle vysledku a potreby zakaznika. Musim rict, ze mi vysla ve vsem vstric ohledne chuti a s opravdu bohatym jidelnickem jsem hubnula. Zatim jsem s ni zhubla 8 kg, ted jsem si dala par tydnu volno kvuli dovolene a oslavam, ale koncem cervna zase budeme pokracovat.