Jaké nosíte dioptrické brýle?

petunye
10. čer 2018

Ahoj.Prosím vás jaké nosíte dioptrické brýle?jaký tip,příp.hoďte foto.Díky

lv
10. čer 2018

Koukni mi na profilovou fotku, tak nejak po 3letech, i čtyřech stridam styly..

snahnah
10. čer 2018

@petunye Nejradši mám plastové. Na ven s tenčenými zabarvovacími skly (nebo čočky +sluneční) a na doma s obyčejnými skly s antireflexem. Pak to občas střídám s bezrámkovými nebo plastovými barevnými. Radši mám větší tvar, ať mám menší omezení zorného pole. Ale rámky se musí vybírat podle obličeje 🤓 takže zkoušet a zkoušet.

normalnimatka
10. čer 2018

dneska má téměř každej ty strašný retro brejle, výrazný, silný obroučky...všichni v tom vypadaj jak dědci a babky, ale nikomu jinýmu to tak asi nepřipadá, jen mně, takže směle do toho:D
akorát když si budeš chtět sehnat jiný, tak teda upřímnou soustrast:D

ckei
10. čer 2018

Takové 🙂 vždy mám stejný tvar, jen jiné barvy. Letos budu měnit a výjimečně zřejmě zůstanu u bílé 🙂

klaranagy
11. čer 2018

Nosím tvar obdélníku, mám kovové obroučky. Ale uvažuji, že půjdu do plastových, máte někdo zkušenosti, které jsou lepší? Nosím na dálku, takže na každodenní nošení. Mám je v červené barvě, nějak mi ta barva prostě sedí 🙂 a u barvy asi zůstanu 🙂.

mrmag
13. čer 2018

Souhlasím je to o zkoušení. Každému sluší něco jiného. Mě osobně se třeba víc líbí trochu výstřední brýle, klidně barevné obroučky, transparentní nebo kovové. Mám sama doma víc druhů ptz jsem na tohle trochu ujetá. Když vidím nějakou hodně dobrou akci tak už přemýšlím jestli nepotřebuju nové, což vím, že nepotřebuju :D Jinak za mě mají moc pěkné v GrandOpticalu, kupuju na arkádách. V akci jsou za hubičku.

letadylkokane
13. čer 2018

Mam vrtane bryle se skly, ktera se zatmavuji. A "obroucky" jsou hrozne vtipne, nozicky i spojnice na nose se da vycvaknout ze skel a vymenit. Takze muzu mit treba troje nozky ruzne barvy i sirky a stridat to dle nalady 🙂

letadylkokane
13. čer 2018

Pardon, strcila jsem si pred objektiv prst...

35_a_budu_mamka
13. čer 2018

@petunye Ahoj, ja mam zn. Dilem a k nim 4 pary ruzne barevnych vymenitelnych stranic, takze je stridam dle obleceni😎

sunflowerr
Autor odpověď smazal
Zobraz
sunflowerr
13. čer 2018

Já mám dvoje. S červenými obroučky. A jedny jen s obrouckami nahoře. Oboje jsou plastové. Před tím jsem měla ještě černo oranžové, taky byly plastové. Kovové bych si asi nekoupila, protože mám 3ky dioptrie a myslím, že by byly těžké. S plastovými brýlemi jsem spokojená. Jinak jsem toho názoru, že člověk musí hledat brýle podle tvaru obličeje, aby brýle sedly 😊

fialka58
3. črc 2018

Teď jsem si pořídila nové a jsem z nich úplně paf. Z obdélníkových jsem přešla na kulaté a musím říct že se v nich cítím super. PS: mám je z grandopticalu se slevou a vyšly mě fakt na malý peníz.

ivankarich
12. črc 2018

@fialka58 Můžu se zeptat kolik jste za ně dala? Přesně takové sháním jsou super, a jsou malé nebo větší? Na foto vypadají celkem velce, dík za odpověd.

fialka58
20. črc 2018

No ono to na každém obličeji bude vypadat jinak, ale podle mě jsou větší. Jinak cena byla vážně minimální na to, že jinde mi podobné brýle vypočítali nad 5 tisíc tak tady v grandopticalu mě vyšli na 3 300 myslím, nějak tak 🙂 Měla jsem na ně nějaké slevy už ani nevím jaké, to mi tam dala ta prodavačka :D

kusanagi87
20. črc 2018

Odlehcene kovové 🙂, bile s cernym, jsou nejuniverzálnější a jdou ke vsemu. Dioptrie uz mam stredni az vyssi, takze skla ztencena, odlehcena. Horní tenka obruba, dole nic. Chtela jsem puvodne vrtane, ale u mych dioptrii by to nevypadalo dobře.

Mne se libi i ty moderni plastove, ale musi sluset na obliceji a vyuzit se, jinak jsou to vyhozene peníze za neco, co za chvíli bude zase oldies a nikdo to nosit nebude. Ja davam jen za skla 3000 kc, takze nejake modni vystrelky si dovolit nemuzu.
Kdybych ale mela treba 0,5 dioptrií, tak poridim nekolik na střídání 😁 - jako modni doplnek.

kusanagi87
20. črc 2018

@ivankarich Podívejte se zda Vase pojistovna v nejake optice neposkytuje slevu 🙂 Ja mam 211 a ta nekde dava myslim 15 %. Ale jinak to chce obejit optiky, rozdily tam urcite budou.

kacenka1111
24. črc 2018

@fialka58 hustý jsou❤ takový taky hledam

fialka58
9. srp 2018

Děkuji za chválu! Já jsem právě taky takové sháněla a vždycky strašný přepal cenový, takže se mi do nich vůbec nechtělo. Jak jsem psala tyhle v grandopticalu kolem 3 tisíc úplně za hubičku, takže můžu klidně doporučit.