Ahoj holky.. jde o mou sestru, je ji 25let, má 2 letého syna.. Za poslední rok přibrala zhruba 20kg, ráda bych jí pomohla zhubnout a tak zakládám tuto diskuzi.. Když jsem se jí ptala v čem si myslí že je problém tak mi řekla že za poslední rok si každý večer k televizi s manželem dává 3piva ( netuší jestli přibrala kvůli tomu), ale také je pořád a malým doma takže se nijak extra nehýbe a pravidelně taky nejí.. Tak se chci zeptat co by jste jí poradily aby to zase dala dolů nebo čím jste zhubly vy?🙂
@natykl hodne lidi se me ptalo jak jsem to dokázala. A výmluvy ze s dětma to nejde a není cas, jsou proste jen výmluvy,které ja neberu. Když jsem cvičila doma a kluk byl malinkej,cvičila jsem bud vecer když usnul,nebo rano jeste nez vstal,coz znamenalo zacit třeba v 5hodin rano. Od roka semnou chodil pravidelne do posilovny,na štěstí byl hodnej a ti hodinku mi dopral. Druhy byl ve školce.
A k tomu pivku něco dobrého, ne? Bramburky třeba.. to snad vidí sama, kam to vedlo. A že je doma s dvouletým dítětem? To jsem nejvíc litala, po venku 2x2h aspoň.
Upravit jídlo - nejlíp 5x denně, ale pokud jí to nesedí, klidně podle sebe, ale nesmí být hladová. Hodně zeleniny, úpravy jednoduché, omáčky zahuštěné a se smetanou fakt slavnostně 🙂 ryby, králíka, drůbež, vepř.kýtu, žádný bůček 🙂 uzeniny výjimečně, a to platek k kvalitní šunky, ne 10dkg poličanu 🙂
pravidelná strava (vyvážená), pravidelné cvičení (posilování 3x týdně + jinak kondiční trénink), pravidelný pitný režim - to je základ a uvidíte velmi rychle, jak kila povalí samy dolů
je to v jídle, v ničem jiném 🙂 já celý život 80-90 Kg, jídlo miluju a i to nezdravé 🙂 , rodit jsem šla se 99 kg, ted mám 55 kg, musím držet s dcerou dietu bezlepkovou, bezmléčnou, bezvaječnou, takže člověk hledá přirozené potraviny, které může dát sobě i malému dítěti, jako jáhly, pohanka, zelenina, maso, obilné kaše, polévky, rýže. Žádné srágorky, kterých jsou v podstatě obchody plné. Protože zatím kojím, tak si zatím můžu dovolit dát chipsy, čokoládu, atd, ale vím, že jak nebudu kojit tak s tím mám utrum, váha by jistojistě šla nahoru 😀 Myslím, že každý ví, v čem je zakopaný pes, je to jen chtít, a já za to neskonale vděčím dceři, protože můj život je ted někde jinde a vím, že už nikdy nedovolím, abych ztloustla. A 3 piva denně, to je už mazec 😀
No, hlavne sestra musi chtit. Nikde nepisete, ze ji vaha trapi, spis to vypada, ze to trapi vas. Pokud by ale chtela sama, za sebe bych doporucila stobklub a jejich online sebekoucink. Ale asi by uplne stacilo, kdyby sestra pro zacatek zacala pravidelne jist a vynechala alkohol. A ze nema pohyb s dvouletym ditetem? To cumim...
Ja po dětech zhubla 25kg za pul roku. Upravila jsem jídelníček a cvičila 5x tydne doma Jill a kardio. Když jsem se zacla konecne trochu cítit,zacla jsem chodit do posilovny,kam chodím do dnes. Ale podotýkám ze úspěch je z 80% v jídle cviceni je doplněk. Když bude dodržovat oboje jde to krásně dolu. Člověk se musí kousnout,bud chci papat a bejt buclata,nebo chci mit hezkou postavu a neco proto obětuji.