Hubnutí s Herbalifem, zajímal by mě Váš názor

anerinka
3. zář 2015

Dobrý večer, zajímal by mě Váš názor na Herbalife. Už jsem s ním jednou zhubla 15 kilo,bez jojo efektu, teď po dvojčatech by se mi to docela hodilo zopakovat. Snažím se zhubnout už dva roky, ale jsem strašně pažravá... Všude ale slyším jen samé negativa. Je tu někdo i s pozitivním ohlasem? Popřípadě někdo, kdo by se chtěl přidat ke mě, ať mám "parťáka"? smile emoticon

svetlus_pepca
3. zář 2015

Já osobní zkušenost nemám, ale znám ženskou, která s ním kdysi taky hubla. Byla z něj nadšená, něco shodila. Ale přesto pak zase nabrala. Nevím, tohle podle mého nemá dlouhého trvání 😉

anerinka
autor
3. zář 2015

No jde tam o to, že člověk nesmí zase začít žrát, jako kdysi. Já jsem postupně nahrazovala koktejl jídlem, a jojo efekt nenastal, až po dětech se to nějak zhroutilo... 🙂

svetlus_pepca
3. zář 2015

@anerinka Jasný, jasný. Hele, fakt nevím. To je jen z mého pohledu na někoho jiného 😉 Ale já těmhle "zázrakům" moc nevěřím. Sama jsem teď poupravila jídelníček a během tří dnů jsem sundala 1,5 kila. Ale samozřejmě chápu, že pokud máš dobrou zkušenost, máš chuť do toho jít znovu.

anerinka
autor
3. zář 2015

Mě se tu furt vyskytuje tchýně se svíčkovou apod., nemám silnou vůli, uvařit si květák 🙂 Tak si pěkně umíchám koktejl a hotovo 🙂

svetlus_pepca
3. zář 2015

@anerinka 😀 Jéé, to bych si nechala líbit, kdyby se takhle občas někdo vyskytnul se svíčkovou 😀 Ale s vůli jsem na tom taky hodně špatně. Jen jsem si o víkendu oblékla šaty, ve kterých mám jít příští týden v pátek na svatbu a bylo mi do pláče. A tak jsem se na sebe pořádně naštvala a bylo to 😀 Ale taky jsem huba mlsná, takže mi to dává zabrat.

marek_82
14. lis 2015

Ahoj já osobní zkušenost mám a jsem s ním spokojený původně jsem chtěl přibrat 🙂 Nakonec to dopadlo tak že jsem si zhubl 4kg. Ale jsem spokojený protože to byl bordel co jsem měl v těle. Herbalife užívám i prodávám. Je pravda že lidi vysadí s koktejly a zajedou spět do starých kolejí. Součástí mé práce jsou i kurzy správného stravování. Nejedná se o dietu, snažíme se naučit lidi, aby uměli si složit jídelníček bez výživových poradců. tím si vytvoří nový návik-nové koleje. Fungujeme i on-line