Mam problem. Před 2,5 měsíci jsem vážila 54kg, a teď vážím 48-47kg (153cm). Jenže je tu problém. Já vůbec na sobě nevidím rozdíl. Furt mam bříško a hrozně mě štve, nevím co s tím. Mam dietu 80/20 (samozřejmě obcas mi to ujede) a kaloricky deficit na 1,600 kcal. Občas sním třeba jen 1,300 kcal. Každý den se snazim ujít aspoň 3km a chodit do fitka aspon 1-2x týdně. Já už nevím co s tím bříškem dělat. Pomozte, prosím.
Břicho je o jidle, ale ty nemáš žádné břicho proboha, to vypadá spis jen na povolenou kůži. Tohle už zavání anorexii.
@krisstina93 a co mám dělat s povolenou kůží? Hrozně mě to trápí. Nikdy jsem to tolik neřešila, ale teď ano.
@anonymni_456 to není tuk . To by chtělo asi operativně .
@anonymni_456 ale samoz za takovou postavu co máš ty,bych vraždila 🙏👍
@anonymni_456 vypadas dobře, žádný břicho nemáš .. uzivej si hezkou postavu kterou mas … jestli chceš cihlicky na brichu jako mají fitnessky z insta, tak potom si uvědom, ze takhle vypadá vesměs závodní forma na přechodnou dobu …je za tím ne úplně zdravá strava, dehydratace a standardně to holky na brichu nemají…
Co bych dala za tvoji postavu. Já po zhubnutí mám převis strašnej. Bylo mi řečeno že operativně to dáme dolů ale sama to nedám.🤷🏼♀️
Nejste po císaři? Nemáte diastázu? Vypouklé bříško mohou mít i hodně hubené ženy, protože jim nefunguje tzv. core. A paradoxně fitkem, kde se přetěžují přímé břišní svaly, se stav zhoršuje...
"Tloušťku" bych vůbec nežešila. Tlustá mi fakt nepřijdete. Ale přijde mi, že máte prostě špatný postoj - propnutá kolena "vystrčený zadek" a tím pádem "vyvalené břicho" (ale hlavně prohnutá záda v bederní oblasti). To není práce do fitka, to je práce pro fyzioterapeuta, ketrý umí s pánevním dnem a postojem obecně.
@optimistic je mi jen 16 let :/
1300kcal? To je priblizne tolko kolko telo spali len pri dychani ak cely den prelezis v posteli. V prvom rade ak chces "schudnut" - spevnit postavu najdi si odbornika - trenera/dietologa. Pokial telu nedas dostatok zivin tym bude viac zadrzovat nehovoriac o tom, ked budes popri tom vykonavat aj nejaku aktivitu. Z fotky kusok vidim aj nie velmi spravne drzanie tela, ktore tiez nato ako postava vyzera ma vplyv ale moze ist len o momentku tazko takto sudit. Co sa tyka cvicenia cvicis s trenerom? Cvicis spravnou technikou? Jedna svalova partia by sa mala cvicit 2x do tyzdna ak spravne civicis nie je mozne aby si nevidela vysledok.
@anonymni_456 Souhlasím s @cilkat máte povolený core neboli HSS. Fitko Vám v tomhle nepomůže, to chce fyzio. Ale velmi dobře vybírat. Málokdo je opravdu dobrý fyzioterapeut. Nebo si o tom něco nastudovat. Ale jste kočka, tohle je taková drobnost. Na císaře jsem se ptala kvůli tomu coru, ne kvůli tomu, že bych měla pocit, že jste po porodu nebo starší 🙂
Žádné břicho nemáš, neřeš to a jdi s kamarádkami ven. O břichu přemýšlej, až budeš po porodu.
@anonymni_456 proboha máš moc hezkou postavu. Určitě víš, že se břicho mění dle fáze dne(ráno je ploché, večer klidně jednou tak veliké) a také dle cyklu... Za mě nemáš ani tlusté břicho ani vytáhanou kůži 🙂 užívej si léto a neřeš problém který ani není ❤️
@anonymni_456 máš krásnou štíhlou postavu
hubnutí bych odložila, jsi ještě pořád ve vývinu, takže... jez!
a co se týká břišních svalů, co třeba nějaký sport typu atletika, nebo je fajn plavání, zapojí se všechny svaly.
jestli chodíš do fitka, nech si vypracovat cvičební plán, je klidně možný, že cvičíš blbě, třeba taková "prkotina" jako je dýchání, když dýcháš při cvičení blbě, tak si poměrně dost ztížíš život
a ty ho máš celej před sebou.
🙂
Cvič, jez zdravě a dost (jíš málo) a na povolené břicho navštiv fyzio, která ti zkontroluje tělo. Víc v tom není.
@krisstina93 pri vysce 153 cm, je idealni vaha 43 kg. Zadna anorexie....prozatim
@1pomnenka no to je rada.. pokud má problém s HSS nebo pánevním dnem, tak je rozhodně lepší ho řešit ještě před porodem, pak třeba nebude muset řešit po porodu diastázu, kýlu, bolest bederky apod..
@anonymni_456 najděte s mamkou fyzio, která má zkušenosti s dospívajícími a zaměř se na postavení, HSS 😉 jak vypadají nohy?? Máš rovné nohy? Pěkné klenby??
@dashyyy To byla ještě slušná rada. Není normální, že 16 letá slečna, která váží 48kg sem dává několikrát do týdne dotaz, že drží dietu, ale dnes se hodně najedla, jestli nenabere, jak ji trápí velké břicho. To už je na odbornou pomoc a pokaždé ji to tu poradí. Za 2 dny tu bude opět dotaz, protože za hodinu napsala další o diastáze. V 16 má snad rodiče, nevidí, že se trápí?
Si blázen 🤦🏼♀️
@janule0123 blbost že tak vypadaju baby čo cvičia len cez obdobia súťaži mám tehličky cely rok. Brucho je o strave a režime
To čo @autorka uvádza ako sa stravuje je celé zle tak sa nedivim
Vážíš 48kg a máš problém? Cvičíš, nabíráš svalovou hmotu, nemůžeš donekonečna hubnout. Svaly jsou těžší než tuk. Nechce se mi věřit, že máš při této váze bříško. Užívej života a neřeš to, měj se trochu ráda a nebuď na sebe tak přísná.