Hubnoucí výzva. Kolik byste chtěly zhubnout?

domcz_a
23. čer 2021

Ahoj holky, napište kolik kg byste chtěli zhubnout? Cvičíte nebo držíte stravu? Pojďte se navzájem povzbudit 🙂

verunnaj
23. čer 2021

Chci dolu 15-20kg.. zatím mam dole 5, ale vynechala sem sladké pití, dobrotky a teď vyrazuju i alkohol tak uvidime jak to půjde. Cvicim tak 3x tydne jak mě malá nechá

jjasmina
23. čer 2021

@domcz_a já jsem šla k porodu s 98kg a mám to na 65, chtěla bych 60, tak už jen kousek do cíle 🙂 a z větší části to jde jen stravou 🙂

monalisa73
23. čer 2021

Já chci už 3 roky dát dolů 10 kil a dala jsem za tu dobu zatím jen 5, jenže to je tím, že nejsem úplně extra zapálená do diet atd.. Spíš se snažím tělo poslouchat a dopřát mu, co momentálně chce, takže když mám chuť na zmrzku, tak si jí dopřeju.

nattt
23. čer 2021

Ja chci dat dolu 10kg, jsem tri mesice po porodu (6kg poporodnich + zbytek co bylo pred tehu navic)...zatim neni cas ani energie cvicit, mala je nespavka.. ale takhle tlusta zustat nechci 🙈 mam o nekolik velikosti vetsi obleceni ted a 90% toho, co mam pred tehu neobliknu. Zatim kojim a jeste do brezna 2022 bych rada kojila. Rikam si, ze kdybych hubla cca 1kg/mesic, tak by to bylo super, za ten rok tech 10kg dam dolu...ale zatim se ne a ne donutit 🤯🤷