Hubnoucí koktejl, když kojím. Může to malému ublížit?

lucma
15. dub 2015

Mám dotaz, jestli někdo nevíte, zda je nebezpečné, když bych pila místo jednoho hlavního jídla denně hubnoucí koktej. (rozmíchá se prášek s vodou, něco ve stylu Ultra Fit and Slim). Mám 7-mi měs. prcka a kojím, ikdyž už ne plně, ale min. 5x za den ještě dostane a několikrát v noci. U koktejlu je psáno, že není vhodné pro těhotné a kojící, může to myslíte malému ublížit? Díky za rady 🙂 , Lucie

metallico_mondo
15. dub 2015

Tak pokud je tam psáno že není vhodný pro kojící tak nějak nechápu proč bys přes to ho chtěla pít 😖 Samozřejmě že to může malému ublížit jinak by to tam nebylo....

yagga
15. dub 2015

Na spoustě věcech je napsáno není vhodné pro těhotné a kojící a není to pravda myšleno hlavně u některých léků apod. Protože nikdo neplatí drahé studie.
Ale tady u toho bych fakt počkala až přestanete kojit.
Otázkou je co v tom koktejlu opravdu je a pak při hubnutí pomocí koktejlu můžete přijít o mlíko a jelikož kojite ještě 5x denně tak bych to neriskla.
Počkejte až přestanete kojit ono to věčně nebude.

mandala
15. dub 2015

Určitě bych při kojení nepila, sice nevím, co obsahuje, ale tyhle preparáty mívají v sobě takový sr...., že bych to nepila ani já sama a zkusila zhubnout jiným způsobem.

naomi6
15. dub 2015

To bych teda nedělala. Snad je přednější zdraví vašeho miminka. S hubnutím bych začala, až přestanete kojit a ne pomocí koktejlů, ale vyváženou stravou a hlavně sportováním. Tyto koktejly jsou stejně jen reklamní tah a nepomáhají. Držím palce 😉

berenika39
15. dub 2015

Nízkotučné mléko, kefír, bílý jogurt - rozmixovat s ovocem - tak na tom to fakt napsaný nebude a tipuju, že to bude stát sedmkrát méně🙂

simonatut
15. dub 2015

Já bych počkala než dokojíte

fit_niki
15. dub 2015

Co se týče hubnoucích koktejlů~nebrat, pokud kojíte nebo jste těhotná! Pro hubnutí změňtě životní styl (strava, pohyb, posilovna). Já osobně jsem cvičením začala radši až po šestinedělí (doktor nedoporučoval cvičit v prvních šesti týdnech). A hlavně bych začala zvolna, aby jste se nepřetrhala-pokud máte již zkušenosti s posilováním, tak snižte původní zátěž na polovinu (já jsem původně měla 80kg na dřepy se závažím a nyní mám jen 46kg a stále to navyšuji). Co se týče stravy, tak bych doporučila detoxní dny, kdy přijímáte pouze vodu a nic jiného(pouze jeden den v měsíci!), vyhnout se sladkostem(především šlehačkové dezerty, čokolády, no zkrátka vše co vám rychle dodá energii), nepřehánět se solením (já nesolímnvůbec), zeleninu tepelně upravovat-nejlépe trošku podusit (syrová zelenina je těžce stravitelná) a pít zelené čaje.
Mluvím z vlastní zkušenosti, protože jsem před narozením syna závodila v oboru fitness a kulturistiky.💪👌

olinkapolka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zelvaful
19. led 2016

Složením jsou nápoje Fit&Slim vhodné , nicméně kojící žena spotřebuje ještě více energie,tedy nesmi byt tento napoj pouzivan jako nahrazka stravy,ale jako doplnek

andrejka3741
19. led 2016

Nebylo by lepší změnit celkově životní styl,(strava,sport) než do sebe cpát tyhle údajně zázračné koktejly?

alenaadela
14. bře 2016

záleží co máte napsané na obalu ale já doporučuji jen přírodní bylinné produkty určené na hubnutí, mě pomohl emulips anýz-zkvalitnil mi mléko a podpořil laktaci a do 3měsíců od porodu jsem měla dole15kg a jedla jsem vše normálně jako vždy🙂 a malé jsem pak dávala proti prdíkům a manželovi na pálení žáhy, a zácpu🙂 zabraňuje jojo efektu