Zdravím, potřebuji poradí. Jsem po dvou porodech a potřebuji trochu zhubnout, trochu zformovat postavu a trochu očistit tělo i duši. vybrala jsem si hot jogu, ale nikdy jsem moc necvičila, tak nevím, zda to zvládnu. Podělíte se se mnou o Vaše zkušenosti? děkuji Monika
@adelkav
Chystám se na ní Praha 8 studio Pártyfit. Rozdíl by měl být v teplotě. Hot 32-34 birkram více stupňů. Chtěla bych chodit 1x týdně, spíš abych něco dělala...není mi 20 😀 , než abych byla vytrvalostní modelka.S tím pitím bych si hlavu nelámala. Dobrý instruktor nechá volnost, jak ve cvičení, tak v ostatních věcech.Pokud ne, je to k ničemu. Hydratace je nutná. No zkusím to tam. Děkuji za info Monika
Píšou 90 min, ale nemyslím si, že by se po celou dobu cvičilo. No jsem zvědavá. 😉
ahoj a proč sis vybrala zrovna hot jogu a ne některý jiný druh jogy? Nejsem přesvědčená, že hot joga, ani bikram joga jsou nějak zvlášť přínosné.... (oproti jiným typům)
Hot jogu jsem si vybrala proto, že pomůže stabilizovat a zpevnit kosterní hluboké svalstvo, protáhne celé tělo, zklidní mysl a vyladí celkovou pohodu no a ta vysoká teplota pomůže zrychlit metabolismus, podpoří aerobní metabolismus a taky zvedne výkonnost kardiovaskulárního systému. Tak proto.
@pavova Hot joga pro me byla tedy to nej co jsem kdy zkusila 🙂 🙂 , ale obecne se to doporucuje spis tem, co uz jsou obeznameni s jinymi druhy jogy, aby clovek uz znal jak se spravne provadi zakladni asany. Ale to zalezi, neni nad to si to jit zkusit a domluvit se s cvicitelkou a urcite ti vyjde vstric.... na nasich hodinach se mohlo pit kdy se chtelo, ale zas doporuceni spise hodne pit 24h predem a behem hodiny spis mene, at nejsou zaby v brichu. u nas se cvicilo tak 70 min a zbylych 20 na uvolneni a relaxaci.
Ahoj holky, potřebovala bych se poradit, chtěla bych s přítelem začít chodit na bikram jogu, ale snažíme se o mimi. Myslíte, že by teplota mohla mít nějaký negativní vliv na plodnost? Děkuji za odpovědi.
@pavova Ahoj, nevím jaký je přesně rozdíl mezi hot jogou a bikram jogou...já chodila na tu bikram, chodila jsem 7 dní v kuse a moc mi to pomohlo, vyčistila jsem si hlavu a měla jsem pocit, že i po týdnu byl vidět výsledek, ale bylo to docela náročné. Mám 16 měsíců od porodu a asi bych na ní znovu nešla. To vedro mi ani tak nevadilo, ale to, že jsem chodila po práci, kdy tam bylo narváno a vadili mi ostatní zpocení lidé kteří byli hodně blízko🙂 a hlavně tam nebylo možné se napít jindy než když to povolili instruktoři. Kam se na ní chystáš?