Ahoj ,je tady nějaká maminka která bojuje s kilama ? Nemá dost pevnou vůli ? A nedonutí se cvičit ? Hledám někoho kdo by do toho šel semnou ,s kým by sme se navzájem motivovali ,radili si a předávali zkušenosti 😊 já jsem momentálně 3 měsíce po těžkém vaginálním porodu (proto začínám teprve teď ) z těhotenství mi zbylo 5 kilo ,ale dolů bych chtěla dát dohromady 15kg . Pokud by se nějaká taková maminka našla tak klidně soukromá zpráva 😊 hezký večer 😊
@makovice88 souhlasím, není to pravda.
Ne každá žena kojením hubne.
@makovice88 je to na nic no 😑 mohu se zeptat proč nemůžeš cvičit ? 😊 Já zatím nemám moc doporučované cvičit zkrz ten porod 🤔 ale i tak to chci aspoň z lehka už zkusit
@raffal12 měl třeba u prvního šly kila rychle dolů a myslím, že to bylo tím, že jsem s ním každý den šla s kočárem na dlouhou, svižnou procházku (6km). Chodili jsme fakt téměř za každého počasí (jen při velkých mrazech s mimčem ne). Sice jsem nebyla nějak extra posílená na břichu, ale to už se pak dá dopilovat. U mladší to rozhodně takhle hezky neslo, se dvěma už je rychlá chůze spíš utopie, a ani lítání kolem dětí, domu a zahrady dostatečné úplně nebylo...
@raffal12 Mam po porodu hybnutou stydkou sponu. Boli me chuze, nekdy i kdyz lezim, tak to boli jak cert. Takze jakekoliv posilovani mam zakazane, beh samozrejme take. Pred porodem jsem to milovala 😒
I pres to chodim denne cca 7 km s kocarkem a vaha se ani nehne. A nerekka bych, ze jim nejake prasarny 🤷♀️
Ale ty jsi jeste kratce po porodu, navic po tezkem, jak pises. Tam bych opravdu zacala pomalounku...
@tynka9 na svižně procházky chodíme taky každý den 😊 dokonce si hlídám i 15000 kroku za den 😊
@makovice88 jejda ,dá se s tím něco dělat ? Ještě sem o tom neslyšela 😊 mě teda už nic nebolí a cítím se už úplně v pořádku tak si myslím že začít bych už teda mohla 😊
Ahoj holky☺️, ráda bych vás pozvala do své skupinky na Facebooku - Zdraví co tě baví 🌹https://www.facebook.com/groups/zdravicotebavi/
Moje skupinka je zaměřená na zajímavé proměny lidí s redukcí váhy, a to řekněme překvapivým způsobem 🤔. Pokud budete mít zájem se dozvědět více, ráda vás ve skupince uvítám a v případě zájmu vám řeknu víc 🌷🤗