Hledám kamarádku na společné hubnutí z Ostravy. Jsem z centra, tak kdyby byl někdo poblíž, kdo by semnou mohl hodit běhat nebo plavat bylo by to fajn, klidně i z jiných koutů Ostravy 😝
Hledám někoho ským se budeme navzájem podporovat a hecovat.
Je tady něktará z Vás, která do toho půjde semnou ? 😀
@snaziciseveronika kam by si chtěla chodit ?
@antosek já chodila k městskému uřadu.je tam streat dance studio a cvičí se tam i zumba ..
@snaziciseveronika Ahojky, ja za chvili uz taky budu chtit hubnout 😀 v tom treet davce tudiu mam kamarada, a cvici se tam i Densa, ta je trosku tanecnejsi. tak bych potom treba rada se pridala a chodila vami. Behat mi moc nic nerika, hlavve me to fakt vebavi, ale kdyz musim tak beham, ale plavani beru, plavala jem 9let zavodne, takze to taky 🙂
tak hezky den
@barulina já tam taky nechtěla a taky si říkala, že to mám nejblíž, ale fakt si nemůžu na nic stěžovat, vyvolávání nebylo nejhorší, kontrakce se daly snášet, porod postupoval dobře, ale pak se to seklo a během 5 minut jsem byla na sále, nakonec jsem ráda, že jsem rodila tam a dr rychle zasáhl, jinak by se malá prý musela křísit. Kdyby byl u mě někdo míň zkušený a nechal mě dál tlačit, nechci myslet, jak by to dopadlo. A hodně lidí si stěžuje na dětské sestry,ale byly v pohodě a ty starší byly příjemné.
ahoj holky, ja bych se pridala! bydlim v Hrabuvce (jeste nekdo?), ale pracuju v centru, chtela bych chodit plavat k radnici. jednou jsem byla ve fitku u tesca v Trebovicich, moc se mi libilo, ale nejak nemam chut a odvahu zase sama vyrazit....
já bydlím v porubě , takže klidně bych se přidala 🙂 a kamarád? nejmenuje se kuba ?
@barulina
@snaziciseveronika nene nejmenuje. a ty jsi odkad poruby ?
@barulina bydlím u dílen dopravního podniku. zastávka před Martinovem
@antosek ahojky, jsem taky z centra Ovy, občas chodím do fitka do Karolíny, ale ráda bych zkusila to běhání, jenže jsem nikdy neběhala a moje fyzická zdatnost je ted rok po porodu na bodě mrazu 😖 A jak si na tom ty? 😉
@snaziciseveronika jj tak to mame blizko, ja bydlim u bazenu.
@levandule_vanilkova stím běháním jsem na tom jako ty 😀 ... Byla jsem teď v týdnu 3x a po 15 minutách jsem nemohla...
Kde bydlíš ?
@antosek Bydlím u zastávky Elektra. A ty? No já běžela několik minut na pásu, ale nějak mi to nic nedává 😀
Ahoj holky, já chci chodit plavat na bazén v Porubě 🙂 , ale až tak od října, a jen dopoledne, do té doby a jindy nemám hlídání. 😒 Potřebuju spíš zrelaxovat a protáhnout se. Ale později bych chtěla i nějaké cvičení, zumbu nebo tak..ale až se budou dát nějak víc hlídat oba kluci, bude hlídat babička, tak ať si pomalu zvyknou všichni. Pak bych chtěla někam chodit 2x týdně, když by to šlo. Jendou na plavání a jednou na něco jiného. Ale zas ne moc daleko, nejlíp v Porubě.
@levandule_vanilkova já bydlím u radnice 😉 . Ze začátku se můžeme procházet, potom přidáme běh 😀 , nebo můžeme zajít na bazén 🙂 .
@antosek Tak to máš kousíček do Komenského sadů, to máš fajn na běhání. 🙂 Když já se na veřejných prostranstvích v plavkách stydím 😀
@levandule_vanilkova 🙂 jo mám to hned u baráku. Ale právě mě to samotnou nebaví :(. Nemusíš se stydět, já se taky nestydím 😀
Tak jak se tady hoĺky mate? Ja uz bych tak rada porodila,ta horka jsou des. A pak na snbe zacnu makat a tesim se az vas pňynam.
@antosek Tož já bych šla běhat, ale až pominou tyhle vedra 🙂 A kdy bys chodila? Brzo ráno? Nemáš náhodou fb, nebo tak něco, takhle se špatně domlouvá a moc často tu nebývám 🙂
Ahojky, Taky hledám spolupachatelku z Ostravy, Já chtěla cvičit zumbu 🙂 😀 😀