Mate s temito prasky na hubnuti nejake zkusenosti?
Jo a je to forMia 4.....jen abys hledala dobře
info je na www.formia.cz
také jsem se tam koukala, ale oni slibují asi u všech preparátů, já nikdey nic nebrala, ale teď po porodu se už na sebe prostě nemůžu dívat 😖 ☹
Jee,ja chtela napsat formia a nejak jsem se prepsala.
Leninn, jestli ještě kojíš, tak ty prášky neber. 😉 Mě po porodu druhé dcerky zůstalo nahoře 9 kg. Po domluvě s lékařkou, jsem začala hubnout až měla malá 6 měsíců a začínalo se s příkrmy. A hubnout se musí pomalu, asi tak 0,5 kg za týden. Ale stačí, jíst častěji v menších porcích, trochu si zacvičit a jde to. 😉
na 3 měsíce ... to je standartní doba výrobků, který fungujou ----- ale nesmíš to pak vysadit asi
mrknu na to někdy o víkendu -- co to je zač
Marusch.mat: nekojím, to bych samozřejmě nic takovéh nebrala....a já mám bohužel horší spalování, sportuju tak4-5 týdně o jídelníček sjem upravila, ale stejně to dolů moc nejde...uvidíme, i kdyby to mělo fungovat jako placebo...
Nobody: snad to k něčemu bude, kéž by
Leninn, já každé ráno a večer, posilovala břicho, stehna zadeček pokaždé tak 15 minut (celkem tedy 30 min za den) jedla jsem menší množství , hodně pila a kila šla dolů. Jen to chce vytrvat, protože se úsilí neprojevuje hned. 😉
Ahojky,já jí brala vloni 3 měsíce před svatbou. Shodila jsem 4 kg, chodila jsem ale i cvičit a moc jsem nejedla... 😉
já můžu doporučit kapičky Emulips. jsou na přírodní bázi, můžou se tedy používat i při kojení, a já než jsem otěhotněla, tak jsem za 4měsíce zhubla 8kg.
už je mám teď objednaný a těším, jak to bude zase fungovat. 🙂
Přidávám se do party doufajících holčin, že tyhle prášky zaberou. Dneska jsem vzala první piluli... Chodím cvičit, omezuji se v jídle a kila nechtějí jít dolů, připadám si strašně. Tak to zkusím, za zkoušku nic nedám 😉
Ono omezit jidlo a pohyb je jiste dulezity a patri k tomu,ale ty prasky chci vyzkouset i proto,ze by to mohlo jit o neco rychleji. 5 kg jde v pohode a pak se to sekne a je to.
kometka:o tech jsem jeste neslysela. Treba je taky pak zkusim
Jako cvicit 5x tydne,na to vazne nemam cas. Maly da zabrat a jeste chodim do prace. Presto jsem vsechna kg po porodu shodilo,bylo jich jen 8. Ted jsem na vaze nebyla 3 mesice a u nasich jsem se lekla,kdyz jsem zjistila ze je mam zase vsechny zpatky. Nechapala jsem. Myslela jsem ze mam pohybu dost. Bohuzel.
Marusch.mat: já vím, ale prostě jsem to chtěla zkusit...uvidíme.
Lebedka: jsme na tom stejně, jen já jsem začala už včera... 😲
Doufám, že zhubnu, také držím pěsti
Marta82: já můžu chodit cvičit díky manžovi, je zlatíčko, rád pohlídá 😀
no tak jsem na to mrknul
obsahuje Epigallokatechin-gallát.. což je vlastně druh katechinu 😀 (polyfenol) a špičkový antioxidant .. spíš posiluje krevní oběh, roztahuje cévy .... a s argininem zvyšuje prokrvení (vlastně nabudí ten arginin ještě víc) -..-.-.- takže z toho plyne .. vyšší prokrvení ------> zvýšení lymfatického systému --------> hubnutí
takže by to mělo pomoct, po teoretické stránce stoprocentně... ale samozřejmě pohyb je jasný 🙂
myslím lymf. systém jako oběh ... tak 😀 😉
no z tvýho hlediska bych to zkusil
Nobody: díky, moc jsi mě potěšil...opravdu
účinný látky
Camelia sinensis
Paullinia cupana
Citrus aurantium
Chromidum polynicotinate
ale hmotnost EGCG nenajdu ... pokud to máte doma, tak mi to sem hoďte .. jestli je to tam přímo vůbec uvedený v "letáčku"
leninn ... není zaco ... to tě spíš potěšil ten produkt 😀 🙂
Přímo množství EGCG tam nevidím...
možná jsem slepá, už je přeci jen tma 😀
ale třeba to najde někdo jiný...
proč se na to ptáš?
nooo .. chtěl jsem vydedukovat si aspoň pro sebe, jak to rychle může spalovat ... 😀 no prostě teď radši budu potichu ...ale asi to tam ani nebude 🙂
...moc jsem Tě neď nepochopila, to jako, že ty prášky jsou na h... 😖 ☹
neee, jsou dobrý .... akorát tam uvádí, že EGCG je tam dvakrát víc než v jiných (což je právěže paráda) ..akorát jsem chtěl vědět množství 😉
jinak fajné 😉
já se lekla... 😅
uvidíme zda uvidíme výsledky 😀
přeju všem, ať to dfunguje co nejlíp
holky....ted si to ctu..ja jsem si je take zakoupila 😅 ale zatim teda nic..chodim ven s kocarkem jim vickret dennne mene a vecer cvicim kazdy den na orbitreku 15-20 min.....no uvidime teda..
tak co holky jaký máte výsledky? Jsem napnutá 😉
Aeroaero: já je beru teprve asi ten týden, něco jsem zhubla, ale nemůžu pososudit, jak hodně je to díky těm práškům, to zjistím, až se oměřím, ale to až po měsíci braní, takže pak napíšu, jak jsem dopadla. Samozřejmě jsem omezila a ozdravila jídlo a cvičím...
Doufám, že to bude mít všechno dohromady nějaký efekt...
😅
určitě
holky tak jak jste na tom??ja nic moc...teda nemerim se .nemuzu najit metr 😅
já to nejím --- a furt mám těch svých 75 kg ...
😀 😀 😀 😀 😀
aero:ahoj. Chces je zkusit? Ja ted zacala asi 2 dny a zatim nic 😀 😀 😀
Ahojky, ještě nemám, ale koupila jsem si je, protože už jsem zoufalá.
Dnes jsem si vzala první tabletu a je to na 3.měsíce, pevně doufám v účinek...
🙂