Existují na hubnutí nějaké účinné tabletky, nápoje atd.?

gabriella85871316
14. led 2017

Ahoj holky, předem upozorňuji ať rýpalky nekomentují. Mám po dvou porodech, vážím míň než před posledním porodem (listopad 2016), ale to mě nějak netrápí, spíš břicho a boky, tak se ptám: můžete mi poradit jestli jsou opravdu nějaké účinné tabletky, nápoje nebo něco podobného? Do posilovny se nedostanu, manžel jezdí domů okolo 19h 😕.

pet359
14. led 2017

To jsou tahace penez...upravila bych stravu.

absintka19
14. led 2017

@gabriella85871316 neexistuji, posilku nemusis hledat, staci chuze, nebo napr. beh a pravidelna vyvazena strava. Pro nekoho bohuzel nemyslitelna kombinace a prijdou vymluvy.

katgatoo
14. led 2017

Bojím se, že bez změny stravy a trochy pohybu to nepůjde. Do žádného "zobu" bych nešla, je to podvod. A posilovna taky není třeba. Já nejradši cvičím s vlastní vahou. Ale chápu, že je těžký se dokopat. Půlka úspěchu je začít 🙂

lassii
14. led 2017

Radila bych nakopnout metabolismus.Ale pokud mas po detech bricho a boky,bez pohybu to nepujde,ale opravdu staci čapnout děcka a vzit je na dlouhou sviznou prochajdu 3-4x tydně 😉 držim pěsti.Pilulkama si zničiš tělo!

marton
15. led 2017

Herbalife. Vyzkoušeno osobně. Nejsem prodejce, takže to není reklama🙂.

lenusaak
15. led 2017

Tablety určitě ne !!!!! Vylepšit stravu a sportovat jde i s ditetem - ve vetsich mestech funguji fit mami - cvičeni s kočarama, nebo můžete sama az bude jaro , co vzit koleckové brusle s kočárem nebo si jit zaběhat s kočárem, dat par drepu vedle kočáru, ruzne si zacvičit, vytvořit si vlastni sestavičku a sfouknete dvě mouchy jednou ranou - dite si pobude na čerstvém vzdoušku a vy něco uděláte pro svoji postavu. Zacvičit si muzete doma - i když veřim, že je spiš človek rad, když se na chvili natáhne a odpočne. Do tech ruznych koktejlu a prasku bych rozhodne neinvestovala. Navíc pro tělo nic moc... Strava a pohyb to je základ a klíč k uspěchu😊 držim palce, veřim, že s přicházejícím jarem to pujde jak po másle 👍

jjustyna
15. led 2017

@gabriella85871316 radsi než tablety jsem zvolila rychlou chůzi s kočárkem, kolo se starším dítětem apod. A úpravu stravy. Ubrala jsem pečiva a sladkého pro začátek. A to se nějak nekrmim čokoládou. Ale dost peču a tak to prostě nejim. zatím mám efekt, který chci. Uvidím co dal

kacenka1111
15. led 2017

Co cvičení doma, třeba Jillian Michaels? Půl hodky.

jbzirafa
15. led 2017

Osobně raději Cviky na břicho a stehna doma. Mně to stačilo -běhat kolem dítěte, potom stejný jídelníček. nějaký ten sed leh.

sarkar
15. led 2017

kdyby to bylo takhle jednoduchý, že by stačilo jen zaplatit pilule a bylo by, to by tu byla plná republika missek 😝 V reálu si myslím, že pilulky (příp. čaje a nápoje) jsou jediná metoda, která téměř vůbec nefunguje nebo aspoň ne dlouhodobě a ne co se týče formování postavy...
Další jednoduchá metoda je třeba naučit se zvýšit si sebevědomí a mít se ráda i s těmi faldy po dětech 😉

naomi6
15. led 2017

@gabriella85871316 pokud kojis, tak bych pockala s nejakymi radikalnimi upravami jidelnicku. Chce to pohyb, aspon chuze s kocarkem. Po kojeni bych pak najela na nejakou lehci stravu. Drzim moc palce

netopejr
16. led 2017

Dyť jsi sotva porodila. Dej tělu taky trochu cas. Devět mes. nabiralo, ma nárok to stejnou dobu shazovat.
Mnohým nejde moc stahovat v zimě, tělo si drzi rezervu, tu atp. Na jaře v lete bude vic cerstvych zdrojů ovoce zeleniny, mnohem vic pohybu ap.
Většina zen lip hubne pri kojeni, ale s dalším dítětem to často jde pomaleji nez s prvním. Často to trvá tak rok, nez se tělo vrátí ke svému optimu.
A ano, jsou vyjimky, které pri kojeni nezhubnou, az když skončí.
No, ono ke to taky trochu dane, kde se komu ten tzk ukládá, na zadku, na bocich, na stehnech, na břiše, na prsou... Takže proto to jde hůr. Ono pan zas behani kolem 2 deti udělá taky svoje.
Zase na ty problematické partie bych se klidne sla na nějaké cviky poradit, ze sedu lehu Ti boky nezhubnou. Spis myslím, ze zena s dětma ma zkráceny svaly, a protahovaci cviky, kde se použijí svaly, který se pri běžným dniani nezapojí. Cvičit můžeš doma. Tu Jilian si dost lidi chvali.
Prasky urcite ne. 😉

astyna
16. led 2017

pro mě - nejlepší posilovna je dítě - kolikrát ho denně zvedneš, pořád za ním nebo kolem něj běháš, nespíš, jíš většinou nárazově (což teda fajn není, ale chápu, když máš 2m prcka). Já jsem zhubla vše přirozeně do půl roku, ale záleží, jak jsi na tom byla předtím. Zda máš nastartovaný metabolismus - tzn. jakou jsi měla předtím postavu a spalování. Já jsem nikdy dietu nedržela, stačilo dost pohybu a přemýšlet u jídla.

yildiz
16. led 2017

nejaky hubnouci drinky a jine tomu podobne je na nic, nepomuzou a stoji penize a mozna kolikrat i zdravi. Myslim, ze behanim kolem deticek nejaky jeste to kg pujde dolu - a pokud jde vylozene o "damske" partie , tak tam pomuze urcite upravena strava jidelnicek a cviceni - pokud nestihas nekam jit , tak cvic doma ...je to zadarmo a efekt to ma taky ...ja deti pouzivala jako zatez ne tedy miminka 🙂 ale vetsi uz jooo jsou i ruzne cviky s miminkama, detickama malyma...jukni na net nebo je tady urcite hodne maminek co poradi... drzim pesti vsak to pujde...

tomi92
Odpověď byla odstraněná
Zobraz