Dobrý den, máte někdo zkušenosti s eliptickým trenažérem značky Insportline, Kettler - co doporučujete.Děkuji
Měla jsem Kettlera Rivo P a rozhodně doporučuji! Tichý hladký chod, spousta programů (vč. řízených tepem), pohodlný krok. Taky je dostatečně robustní a stabilní, na domácí použití určitě kvalitní stroj, používala jsem ho hodně ráda. Kvůli příchodu miminka a nedostatku místa musel z domu (bytu), jinak bych se ho nevzdala 🙂
@evik1980 Máme doma Kettler. Koupili nám ho tchánovci (přestože si manžel přál ping-pongový stůl, ona ho chtěla spíš tchyně a do bytu se jim to nevešlo, tak že bude chodit cvičit k nám), je to nějaký hodně drahý, umí komunikovat s počítačem atd. Využitý byl celkově asi 10 hodin, nejspíš ani to ne. Mě to prostě zoufale nebaví, já když už mám čas, tak jdu radši chodit ven. Takže jsme se tomu tak dlouho vyhýbali, až padlo rozhodnutí, že půjde z domu, takže ho prodáváme... Mašina je to určitě hodně kvalitní a nejspíš i servis a všechno další bude super, ale prostě se k tomu nedokopu a vím, že ani do budoucna to nebude lepší. Sama jsem si koupila stepper, myslela jsem, že aspoň na něm budu občas šlapat, ale kdepak... Ten si zatím nechávám, ten tak nepřekáží, ten kettler je opravdu hodně veliký.
ahoj holky, dekuji za rady....
Ahoj, mám Insportline a za mě super. Jen bych potřebovala bič, který by mě donutil na něj vlézt každý den 🙂 Když mi děti urvaly nějaké lanko, v pohodě jsem sehnala servis (asi do 3 dnů), ale já už si ho musela zaplatit - jsem po záruce.