Ahoj maminky,
chci si už dlouho koupit eliptical (neboli také crosstrenažér, někdo říká orbitrek). Vím, že velmi kvalitní jsou Kettlery, ale ty jsou velmi drahé. Chtěla bych něco do 5-6 000, ale tam se zase bojím kvality, vrzání, atd...
Moc prosím o osobní zkušnosti se značkami. Jak dlouho je máte? Jak často užíváte? Jak je stroj tichý a stabilní? Zhubly jste díky němu?
Předem děkuji!!!
@orchidis Já na eliptical nedám dopustit, na tvarování postavy dokonalé. Podle mne je naprosto super.... Cca před šesti lety jsem si koupila nějaký "obyčejný" z cca 5 tis. Po dvou hodinách začal šílně vrzat, komfort šlapání zdaleka nebyl takový jako jsem znala z posiloven. Takže se mi ho podažilo vrátit zpět a koupila jsem si kettlera, tenkrát to byl nejlepší z basic line,asi za 17 tis (tenkrát začínali snad na 13). Ale zadarmo přivezli, seřídili, vysvětlili jak se k tomu chovat. Po roce zadarmo přišli seřídit.... Využívám ho fakt hodně a nevydá jediný zvuk. Takže za mne se ta investice vyplatí....
Ahoj, mám kettler verso 200, přenechám za 500 Kč a odvoz.praha
@zuhra máte ještě trenážer?
Ahoj, mě docela pomohl. doma (u rodičů) jsem měla kettler a docela jsem zhubla - měla jsem ale docela sebekázeň a kombinovala jsem to i s lehčím jídlem. používala jsem eliptical každý den cca 40 minut (jeden díl dr. house 😉 ). spolu s lehčí stravou jsme zhubla 15 kg (5 měsíců).
Pak jsem se přestěhovala a koupila si jej i do našeho bytu, ale měla jsem úraz kolene a teď jsem těhotná a eliptical suším na půdě u babičky 😀 kdyby si měla zájem (a jsi třeba z Brna) - tak ráda prodám - přesnou značku a foto bych poslala večer do zprávy, jestli chceš.