zajimalo by me zda se da zhubnout na rotopedu . Podarilo se to nekomu dekuji za odpovedi
Ja bych doporucila misto rotopedu Eliptical. Procvici cele telo a nezatezuje jen nohy 😉 Mam doma, vyzkousene na sobe 🙂
Pro mě to bylo jen doplnění hlavního posilování + udržení kondice a váhy například v těhotenství do konce 4. měsíce.. 😉 Pak už to nebylo pohodlné..Teď doma vede cvičení bosu + dvakrát týdně ve fitku kruhový trénink..Ale rotoped jako udržení postavy a spálení kcal je super! Kor, když si třeba někdy dopřejete více jídla, nebo ujedete na sladkosti, rotopedem se to pěkně spálí a váha nestoupne. 🙂 Já fandím jakémukoliv pohybu, i na domácky uzpůsobených pomůckách 🙂
Ale ten eliptical je účinnější na celé tělo. Souhlasím, je to makačka 😀 Jen zabírá dost místa v malém domku ( jako mám já), proto teď cvičím na balanční podložce bosu.
já jsem začla s rotopedem pžed týdnem, byl mi doporučem po operaci kolene a potřebuji shodit 15 kg:( já si dám vždy když malá po obede usne půl hodku posilování a večer když jde spát tak hodku na rotopedu ve spalovací tf
Já díky rotopedu zhubla 🙂 Dávala jsem si každé ráno 20 minut. Teď zkouším zase trochu sundat, jezdím navečer tak 30 minut několikrát týdně a hlídám u toho tepovku.
Zhubnout se da jakymkoliv pohybem 🙂 staci hlidat intenzitu a nezbytna je pravidelnost.. Rotoped je neprijemny trochu na sedaci cast, muzes si uhnat hemoroidy 😅 a pro me treba je moc nudny, davam prednost necemu zivejsimu
Rotoped je super věc, mě se zhubnout podařilo. Teď, když je hezky, tak jezdím na kolečkových bruslích. Píšu o tom jak sportuji a hubnu víc na svém blogu: http://materskadovolena.blogspot.cz/, tak se můžeš mrknout jak válčím🙂.
TAk jsaně, vlastně ideální cvičení na hubnutí. Udržet ideální tepovou frekvenci na spalování tuků, schodíš tuk, ale tvaruje to jen od zadku dolů, chce to k tomu ještě sem tam zaposilovat bříško a ruce 😉