Ahojky,
od října začínám cvičit 30 DAY SHRED S JILLIAN MICHAELS,přidá se někdo aby jsme se mohly navzájem podporovat a porovnávat výsledky ? 🙂
Ahojky to je super 🙂 zrovna jsem si řekla,že od zítřka fakt musím 🙂 ráda se přidám 🙂
Ahoj,cvičení už jsem několikrát odložila,teda vždy jsem cvičila jen pár dní a pak jsem si vždycky našla důvod proč necvičit. 🙂 Takže jsem se rozhodla,že ted do toho musím jít naplno. A byla budu ráda,když do toho půjde někdo se mnou. Mám doma 14-ti měsíční holčičku,no spíš raráška,vůbec nevydrží v klidu. V těhotenství jsem přibrala 19 kilo,podařilo se mi shodit jen 8 😒 . Můj cíl je zhubnout 13 kilo a trochu zpevnit tělo,tak uvidím jak to dopadne 🙂
angipe děkuji za přání,ale jak již jsem psala,tak už fakt musím začít cvičit ted,jinak se asi nedokopu,jsem totiž strašně pohodlný člověk 🙂. Také ti přeji hodně štěstí a at ti tvé dětátko dělá jen radost 🙂
Hmmm, já už se dlouho odhodlávám a pořád nic. Tak jdu do toho s vámi. Aspoň mě to víc přinutí. Doufám 🙂 Kde si cvičení stahuješ?
Cvičení jsem stáhla na uložto,nebo je video na youtu
be. Jsem ráda,že na to nebudu,takže zítra ráno šup na váhu a hurá do toho 🙂
ahojky,tak já už mám díky Jillian krásné výsledky... zhubla jsem díky ní z 83kg na 66kg..ale zase jsem nabrala dvě kila..takže jdu do toho sváma.. 😉 od znova🙂
ahojky jakmile přijdu z práce tak se změřím, zvážím a půjdu do prvního cvičení-snad přežiju 🙂
Ahojky holky,
jsem ráda,že jdete to toho se mnou a přeji nám všem aby jsme vydržely alespon těch třicet dní a přineslo nám to jen pozitivní výsledky 🙂
Dnes jsem se zvážila,moje milá váha mi ukázala 71,7 kg 🤐 ,měřím jen 165 cm,takže jsem docela oplácaná 🙂
Měřila jsem si i břicho,zadek a stehna,tak pokud budete chtít,můžu sem ty čísla hodit.
Jinak malá spí,tak jsem se vrhla na cvičení,teda na videu to vypadá jednoduše,ani se tam nezadýchají,no já funěla po pár minutách cvičení 🙂 Nejsem vůbec zvyklá cvičit,takže to fakt pro mě bylo náročné a chvilkami
jsem odpočívala. Ale dala jsem to až do konce a věřím,že když budu cvičit denně,tak budu stíhat i tempo a délku cviků 🙂.
Takže holky hurá do toho at jsme krásné a cítíme se dobře (taky at se vejdeme do původního oblečení 😀,já mám plnou skřín věcí a nějak se do nich nevejdu 😒 )
já se přidám 🙂 taky potřebuju nějaký nakopnutí, abych konečně začala 🙂
@vrtule_2008 ahojky, mám pocit, že tvé příspěvky píšu já sama 😀 mám čtyřletou dcerku a 16měs chlapečka, přibrala jsem s ním 20kg!!! shodila jen 8kg, loni na podzim jsem kompletně změnila jídělníček a ze 72 kg shodila na 64kg (166cm), nicméně během jednoho roku jsem to nabrala zpět, nyní mám 71kg a neustále se odhodlávám začít znovu, ale raději pohybem, protože jídelníček bych si musela už hlídat napořád a to nechci, ale jsem taaaaak líná 😝
tak co, máte dneska odcvičeno? 🙂 já jo, zvládla jsem to i s oběma "pomocnicema", mladší mi zabavila činky, starší podložku, ale odcvičily jsme to 😀
Ahoj, ráda bych se přidala. Od zítra chci začít cvičit plus změna jídelníčku.
Přidám se k vám, musím zpevnit břiško a dát dolů pár kilo 🙂
Ahoj holky, tak bych se ráda přidala, chtěla bych zhubnout tak 15 kg, ale snad to vydržím tak dlouho cvičit 🙂
ahojky, já se taky přidávám... vážím kolem 65kg a při mé výšce 164cm, to je dost. chěla bych dát dolu břško a stehýnka :D Jsem zvědavá jak to budu zvládat s prací. Je tu někdo, kdo pracuje na krát.,dlouh. týden a do toho cvičí?? Nějak si neumím představit, že bych v neděli, kdy mám dlouhý týden (tudíž 3. den v práci) po 12h na nohou ještě skákala v půl desátý večer :/ Jsem ráda že zalehnu, kor teď, když se chystáme na Vánoce :(
Ahojky,
vítám nově příchozí 🙂,diskuzi jsem založila právě proto že jsem taky sráááášně líná jak píše ladenka 🙂 a vůbec nemám pevnou vůli. Takže věřím,že když si tu budeme psát,tak nás to podpoří aby jsme vydžely 🙂
Jídelníček jsem taky měnila už dříve,ale o víkendech jezdíme na obědy ke tchýni,takže jsem to vzdala,ale pokusím se jíst alespon přes týden zdravěji . Ještě než jsem otěhotněla,tak jsem zkoušela 90-ti denní rozlišovací dietu a 28denní detox podle Mačingové,při obojím jsem zhubla kolem 5-ti kilo,ale když jsem se vrátila k normální stravě,tak jsem zase přibrala ☹ Takže teď chci vyzkoušet pohyb,i když nevím jak dlouho mi to vydrží 🙂
tady ještě přidávám odkaz z youtube :
https://www.youtube.com/watch?v=I5JqLnjh1vg (snad to půjde otevřít )
slečna tam hodnotí dvd "Shred in 30" od Jillian Michaels,a sama doporučuje že není nutné cvičit každý den,takže když se třeba den vynechá,tak by to nemělo vadit 🙂
tak co, jak vám to jde? nějak to tu nežije 🙂 já si jdu odcvičit druhej den...
tak já mám za sebou také druhý den,no ze včera mě docela bolely ruce,tak jsem přemýšlela,že vynechám. Ale jelikož se znám,vynechám jednou,dvakrát .... no a dopadne to tak,že už se ke cvičení nedostanu 🙂,tak jsem se do toho pustila. Takže mám odcvičeno,ale opět s menšími přestávkami 🙂
Ahojky, tak první cvíčo mám za sebou. Ještě před tím, jsem si udělala v excelu tabulku, abych měla přehled 🙂 a mám tyto poznatky:
1, nemám vůbec žádnou fyzičku :/
2, musím si koupit novou sportovní podprdu s většíma prsama se to prostě nedá! :D
3, tchýňka má asi radost, že se jí každý den bude houpat nad hlavou lustr :D
Ahojky,
tak já mám za sebou úspěšně třetí den,moje fyzička je také na bodu mrazu 🙂, ale snažím se cvičit a říkám si ,že to dělám pro sebe a tak musím naplno,jinak to nebude mít smysl. Jinak mě bolí i svaly,o kterých jsem ani nevěděla,že je mám 🙂.
třetí den odcvičeno. ale dneska se mi teda krutě nechtělo 😀
tak čtvrtý den mám odcvičený 🙂,dnes jsem teda nedotáhla do konce poslední cviky na břicho,vzbudila se malá a už mě nenechala cvičit,ale jinak už se mi cvičilo lépe,takže ti kdo začínají,nevzdávejte to,každým dnem to bude lepší 😎
já včera prvně vynechala :/ byl doma blázinec až do večera a večer v devět se mi fakt už nechtělo... tak snad dneska budu pokračovat...
dnes jsem se dostala na cvičení až večer,přemýšlela jsem,jestli nemám taky vynechat,ale pak jsem si řekla že tu půl hodinku zvládnu 🙂 Od zítřka bych chtěla upravit jídelníček,teda ze začátku jíst alespoň pětkrát denně. Přes den nemám moc hlad a pak to doháním večer a k snídani si dávám jen kávu☹. Takže pokud máte nějaké typy a rychlou a zdravou snídani nebo svačinu tak budu ráda,když mi je napíšete 🙂
Ahoj holky, já se také ráda přidám...pokud můžu....vlezla jsem o víkendu na váhu a čučela jsem teda...takže potřebuji to jako sůl, jsem pomalu 9 měsíců po porodu a jelikož mám špatnou životosprávu, tak stále přibývám ☹
Iveta
Ahojky iveet1,budu ráda když se přidáš mezi nás 🙂 Dneska budu celý den pryč,tak se dostanu na cvičení až večer. Čeká mě šestý den,takže už budu za půlkou prvního levelu 🙂 hurá. Už jsem po očku koukala na druhý,no řekla bych že to bude taky pěkná fuška.
tak já mám za sebou týden cvičení 🙂,bílé pečivo se snažím omezit,ale strašně miluji rohlík s máslem (to je kalorií 😀 ) ,takže občas neodolám.
ted jsem si stáhla 30ripped a chci se ještě kouknout na 6week6,pokud mi cvičení vydrží a uvidím nějaké výsledky,tak budu jedním z nich pokračovat 🙂
Ahoj, kdybys pockala jeste tak mesic dva pridala bych se. Ale sem v devatem mesici, takze zatim nic podnikat nemuzu 😉. Presto preji hodne stesti a uspechu.