Zdravím holky přeji krásný večer chtěla bych se zeptat nějaké cviky na štíhlý pás a celkově na hubnutí jak jste to dosáhli zhubly jste za jak dlouho atd.. Pak jesli jste cvičily sami nebo z někým 🤔☺️😎
@kristina037 cvičím doma, sama. Miluju fitbab strong a ostatní pokračování.
@kristina037 4 měsíce po porodu se jídlo si hlídám od ledna. Mam dole 6 kg a zatím převážně díky kalorickemu deficitu. Doporučuji skupinu na fb fittnessmotivacion nebo tak nějak 😃je tam spousta rad,popřípadě zakladatel děla i jídelníčku na míru. Jinak teď cvičím podle Péťa Elblova na YouTube ale výsledky zatím nemohu říct 😃ale určitě základ je jídlo a pohyb je dobrý benefit k tomu 😊cvičit se dá určitě i doma a mít krásné výsledky 🍀
@kristina037 Doporučuji Mamacore - břicho se super zatáhne a zpevní. Záda nebolí. . Je to cvičení s fyzioterapeuty, on line kurz. Pak jsou tam i další kurzy na cvičení s gumou atd. Všechno je parádně efektní. V životě jsem neměla takové svaly na břiše (a to se člověk při cvičení ani nezapoti).
A na hubnutí je nejdůležitější správná strava. Doporučuju nastavit si přerušovaný půst a ten dodržovat. Většinu života jsem to tak dělala spontánně (netušila jsem, že to je přerušovaný půst) a super. Jen s příchodem dětí se mi to dodržuje těžko a jde to znát 😔 . Ale postupně na to zase najíždím.
No a jíst a vařit ze základních surovin.
Když toto člověk dodržuje - kvalitně a dostatečně jí plus do toho má tělo dostatečný čas klid od jídla (ten přerušovaný půst) a přiměřeně se hýbe (procházky, chůze do schodů, plus rekreační sporty atd), tak na tuty zhubne.
@lidija1234 a kde seženu ten katolický deficit prosím
Doporučuji na istagramu profil tabulkarka, ta tam hezky vysvětluje deficit a jak si ho spočítat, jak správně nastavit Kalorické tabulky atd..😊
@kristina037 Uzasny preklep, dekuju🤣🤣🤣👍
@kristina037 kalorický deficit seženeš, když nebudeš žrát a katolický, když k tomu ještě přestaneš chodit do kostela😂
@kristina037 Ja jsem vytvarovala diky joze a pilates, ale to se musi umet, bez instruktora se to poradne nenaucis. Po predchozich porodech jsem tehotenska kila drzela dlouho. Po poslednim jsem zhubla hned, protoze maly ma ABKM. S mlekem jsem v podstate prestala jist cukr, protoze jsem z jidelniku vyradila sladke pecivo, sladke jogurty, cokolady a sladkosti a pak tucne syry. Nahradila jsem hodne zeleninou a mam vahu jako pred detmi. 🙂 Pokud ti zustalo brisko, tak bych si hlavne napred nechala od fyzioterapeuta prekontrolovat rozestup svalu, abys necvicila pres nej.
@kristina037 kalorické tabulky a zapisovat si jidlo, je skupina na fb se stejným názvem a pomůžou i s nastavením 🙂
@kristina037 jak jsem psala na fb tu skupinu tak zakladatel tam má i tabulku jak si vypočítat kalorický deficit. Díky tomu zjistíš kolik kcal by jsi měla za den sníst pak už stačí stáhnout kalorické tabulky taky tam má odkaz a tam si budeš zapisovat jídlo aby jsi věděla nebo si můžeš od něho nechat sestavit jídelníček 😊
Taky doporučím kalorické tabulky. Nevěřila jsem, že zhubnu. Kdysi stačilo vynechat večeři a hned byly dole dvě kila, teď už je tělo starší a tak snadné to není. Myslela jsem, že to bude dřina, ale šlo to parádně. Za 3 měsíce 8 kg dole díky tabulkám a cvičení Body revolution. Další dva měsíce už jsem jedla normálně jako dřív, nic jsem nezapisovala, jen cvičila a šly dolů ještě 2 kg. Takže za mě jsou ty tabulky fakt bomba. Není to žádná dieta, jedla jsem normálně i čokolády, nanuky, chipsy.
@zuuzav Ano. Potupně se Vám otevírají nové lekce a týdny. Cvičit stejnou lekci můžete kolikrát chcete. Přístup máte doživotní. Je potřeba jet opravdu potupně a pravidelně, od nejnižších zátěží (naučit se správně dýchat, pak se k tomu postupně přidávají pohyby a cviky). Jsou tam i návody, jak správně tlačit kočárek, sedět na kole atd.
Je to pomalé, soustředěné cvičení.
Nemůžu si to vynachválit (ačkoli mám spíš ráda akční cvičení)😊, protože ten efekt tam je znatelný .
@kristina037 kaloricky deficit je základ = vyšší vydej než příjem. Cvičila sem podle Jillian 30 days shred na YouTube, ale za mě je to spíše na zpevnění. Půl roku chodím na lekce, jumping/jóga/kruháč .