Ahoj , holky chtěla bych se zeptat co znamená a v čem spočívá dieta low crab? Co teda mužů jist a co ne ? Můžete mi to prosím vysvětlit . Mám Pcos a dost jsem přibrala chtěla bych dost zhubnout . Mám problemy s ms naposledy byla 15.8.2021 od té doby nic takže pms cítím tak 3 měsíce jsem nafoukla hodně no proste pms bez ms .děkuji
Tyjo, nova dieta low crab? 😲 To bude urcite naprosty zazrak!
Pokud jsi alespon trochu schopna fungovat na netu, coz zrejme jsi, kdyz zvladnes zalozit diskuzi, proc si to nevyguglis? Existuje o tom asi milion članku a videi. Akorat to nenajdes pod pojmem "crab"
Tak krabí maso je vcelku dietní. Jo, to by mohla být dobrá dieta.😀
@popelkaa23 LCHF Low Carb High Fat
Neboli nizkosacharidova dieta
To znamená že se poníží příjem sacharidů a navysi příjem tuků
@popelkaa23 Carb nebo krab.. Spíš si odpověz na otázku, jestli fakt chceš zhubnout a máš pevnou vůli. Low carb je účinné, ale pro lidi zvýklý na klasické české stravování je to drsný. Zkus třeba týden večeřet jen bílkoviny se zeleninou, takový to pak je..
@popelkaa23 stačí prohledat přes Google 🙂
Jsem na LC už 2 roky a mám-30 kg😉 jde hlavně o vynechání příloh jako brambory,rýže,těstoviny,pečivo...a pak další věci...jíte hodně zeleniny,masa, sýry...vše v množství,které si můžete spočítat v kaloricke kalkulacce. Na fb je skupina lc pro začátečníky 😉
Ono asi jde o to, aby to někdo jednoduše shrnul, nez pročítat dlouhé články. Samozřejmě za tu dobu než někdo odpoví je článek přečtený 3x 😏
@popelkaa23 ahojky, mrkni na můj instagram Anet_LC_inspirace - mám tam přes 700 lowcarb talířů i s recepty, třeba ti to pomůže pro představu jak jídla vypadají 😊🌷
@popelkaa23 úplně jednoduše jde o s snížení příjmu sacharidů ve stravě a zvýšení příjmu tuků - snížením příjmu sacharidů tělo bere energii z přijatých tuků a tím pádem člověk i hubne 🙂
Myslíš asi spíš low carb...
Low crab držíme asi všichni...