Chci začít cvičit, ale prostě se mi nechce🙄😂. Jak se k tomu dohnat?

27. lis 2021

Čauky holky, po porodu mám vše dole, naštěstí teda ono přes 20 kg nabrat je síla 😂 ale diky porodu mám tu nejlepší postavu, nikdy jsem neměla trička xs🙏🏻😂 aaaaale chci proste si tělo vypracovat a i tak zhubnout.. kojim, někdo říká, ze mohu normálně někdo pockat, nevím proč čekat?😮
Ale je ten fakt, ze jsem strašně lina a vůbec se k tomu nemůžu dokopat😭😂 a hlavně nezvládnu to co dřív…pred tehu jsem zvládla i 60 drepu třeba a běh a teď? Neubehnu nic a 10 drepu a vše mě bolí a leje to ze mě jako z vola😂😂😂 nějaký rady a tipy co zabraly vám a jak zacit? Kujiii❤️❤️

rozitta
27. lis 2021

Ahojky, joooo to znaaaam 😆 cvičit s někým, třeba i jen porovnávat výsledky přes fotky, prostě hecovat se vzájemně. Nebo ti ještě pošlu název skupiny ale do zprávy.

rozitta
27. lis 2021

@rozitta aha nepošlu, jsi anonymní dotaz 😁 kdyžtak mi napiš zprávu ty.

te_reza
27. lis 2021

Jako před Vánocemi?Ftipe🤣🤣🤣

krisstina93
27. lis 2021

Ja jela různé ty aplikace na 30 denni výzvy, tam se začíná pozvolna, že se ani nezapotis a postupně se přidává, aby si tělo zvykalo :D

autor
27. lis 2021

Tvl já jsem vocas, @makkyv jsem klidně mi pisni do zpráv prosím 😂 @rozitta

A po Vánocích Silvestr a pak zase něco 😭😂😂😂

rejalin
27. lis 2021

Mně se vyplatilo si stáhnout 2 aplikace (jedno je hubnutí a druhé pilates) a na každý den je tam cvičení v rozmezí 7-10min, takže dohromady tak 20min (jedno jsem cvičila při poledním spánku a jedno večer). Plus jsem si koupila obruč se závažím a točila jsem u seriálu, to mě bavilo. Nicméně teď jsem zase těhotná, tak asi nezhubnu nooo 😂

autor
27. lis 2021

@rejalin Tak to já bych nedala 😂😂😂
Mě stačí se jen na to video podívat a už se potim😂😂😂😂😂😂😂😂

rejalin
27. lis 2021

Mě právě videa také moc nebaví, tohle bylo vždycky třeba 5 cviků ( jen tam byla animovaná postavička, co to naznačovala), tak jsem si to vždycky pomyslně odškrtávala. Navíc to zabralo fakt jen chvilku a nějaký progres vidět byl 🙂

Ale jinak chápu, mě se také nikdy nechtělo začínat 😁 před mateřskou jsem se dokopávala jen tak, že jsem se vždycky domluvila a chodila cvičit s nějakou kámoškou (takže mi bylo blbé se vymlouvat 😂)

autor
27. lis 2021

@rejalin Ona je malá závislák, takže stejně musim cvičit s ni 😭😂

pampeliska1313
27. lis 2021

Začala jsem vždycky když jsem se v těle už necítila prijemne, to byla moje hlavní motivace a šlo to pak skoro samo. Chce to začít pomalu navyknout tělo, nepřepálit, vybudovat si zvyk a postupně bude tělo pohyb vyžadovat samo. Jinak mám aplikaci na cvičení od Rebbecy Louise, tu mám rada, kazdej den neco, člověk nemusí sestavovat nejakej plán, zároveň je možnost si vybrat i nějaký jiný cvičení pokud chcete, nebo Tiffany Rothe, ta má takový ženský cvičení, člověk skoro nemá pocit ze cvičí, plán jde sehnat volně na netu a pak si jen dohledat na YouTube - s ni byly vidět změny nejvíc, ale já radši dřepy atd, takže proto Rebecca

cilkat
27. lis 2021

Věci typu aerobicu moje děti bavily... Těch 15 min na mě vydržely koukat a kořenit se z koberce přede mnou... Takže i dítě se dá využít jako "trenér" 😉 .

janaaanna
28. lis 2021

@rejalin muzu se zeptat jakou aplikaci? Zni to dobre!

rejalin
28. lis 2021
rejalin
28. lis 2021
janaaanna
28. lis 2021

@rejalin dekuju moc!

autor
28. lis 2021

@cilkat No já dnes chtěla cvičit, chtěla fakt 😂 ale volalo na mě pečení ať upecu rohlíčky, tak snad zítra 😂😂😂😂

malanoha
28. lis 2021

Sama doma bych se taky nikdy v zivote cvicit nedonutila, natoz behat nekde po parku 🙅‍♀️ Na me plati jedine pernamentka na nejake organizovane, skupinove cviceni, v urcity cas, kde nekdo praska bicem 😁 Ted chodim na spinning a fyzicka jde raketove nahoru 💪