Dobry den, chtela jsem se zeptat a pripadne poprosit… Nema nekdo doma knihy Brichac Tom, Rychlovky a chutovky brichace Toma a Brichac Tom a Lucie? Opravu jsou to recepty chutne? Pripadne byla by tu nejaka hodna duse, ktera by mi recepty prefotila a poslala?
@upuska tam jsem prave nenasla a kdybyste byla tak hodna, byla bych moc rada... bohuzel je ted pro me moc dat za knihu 300, i kdyz to velke penize nejsou....
@vamberovazuzana Knihu mám v elektronické podobě, mohu poslat na mail...
@terka_85 kdybyste byla tak hodna, muj mail vamberova.zuzana@seznam.cz
@vamberovazuzana chápu 🙂 , tak mi pošlete mail do IP
Já jsem s recepty spokojená, nevyzkoušela jsem toho zatím moc, ale to co jsem zkoušela chutné bylo. Jsem ale na podobnou stravu zvyklá už několik let, je možné že pro člověka, který se stravuje diametrálně odlišně, to tak dobré nebude. Určitě ale vyzkoušejte🙂
@vamberovazuzana Posláno 🙂
manžel si z toho občas uvaří a hodně dělá snídaně podle břicháče. Já na to moc nejsem a taky mi to chutná - a to už je co říct 😉
@didyolomouc Dobrý den, ráda bych poslala, ale seknul se nám počítač a i vše na něm uložené už z něho nejspíše nepůjde dostat. Zkuste napsat někomu před Vámi, všem jsem to posílala na mail 🙂
Holky nebyl by nekdo ochotny poslat na mail?😇
Prosim mohl by mi to take nekdo poslat na email? Dany.sm@seznam.cz
Mužu taky poprosit zaslat na mail???
Rada bych take poprosila o zaslani receptu na e-mail ilona.skypalova@atlas.cz . Predem moc dekuji....
@terka_85 Byla by jste také tak hodná a poslala mi knihy Břicháče Toma? monika.hnizdova@seznam.cz
@vamberovazuzana Dobrý den první dva díly jsem si stáhla na uložto, tak tam mrkněte, popřípadě vám je můžu poslat na mail..recepty jsou to vcelku obyčejné, žádná velká gastronomie, ale pro inspiraci určitě dobré.. 😉