Ahoj, prosim o inspiraci. Jake sledujete blogy, FB stranky, instagram...atd. o zdravem vareni s dobrymi recepty ?
Klidne i od nekoho kdo hodne zhubl a dlouhodobe vahu drzi jako inspirace, motivace je to super.
Od porodu mam kila navrch, kojenim nehubnu. Upravila jsem stravu, mam dost pohybu, cvicim doma. Verim, ze casem se vaha umoudri, telo zpevni, budu vypadat lepe. Ale chce to trvalou zmenu. Rada bych proto nasla fajn inspiraci na dalsi jidla, zacalo me to dost bavit 🙂 I mlsat se da zdrave, coz je super. Ale nebavi me travit tolik casu hledanim. Treba mate nejake sve oblibene stranky, rada se inspiruji 🙂
Diky moc
@pe_tu_ss_ka diky, Kacku sleduju uz delsi dobu. A nejdriv me vse od ni bavilo, objevila jsem diky ni nejake nove suroviny, mam nejake jeji recepty oblibene, ale bohuzel ted posledni kucharka + planovana dalsi uz jsou pro me takovy zpatlaniny, ze mi to se zdravou stravou neprijde prilis spolecne. Je to skoda. Ty prvni 3 kucharky byly fajn.
jimejinak.cz
@dejvitka já si z toho beru jen to, co je mi blízké 🙂 jsou tam fajn typy i recepty. Jsou recepty, které ani nevyzkousim, protože něco fakt nesnim.. Ale líbí se mi její myšlení a nápady 🙂
@pe_tu_ss_ka jo, tomu rozumim 🙂 nektere recepty vypadaji super, neni tam bily cukr, ale je tam xylitol nebo erythritol atd. Dlouhodobe je asi lepsi sladit mene, nez stejne, ale s nahrazkou. A hlavne, kdyz se pak spocita kaloricka hodnota, tak jsou to kolikrat velmi tucne bomby. Clovek snadno ziska dojem zdravého mlsani, ale pokud si nespocte, tak by i tatranka vysla lepe (nebo Nemila stejne jako Mila, ale Milu snim jen 1ks, tady vic 🙂 ). Ale jak uz jsem psala, nehanim, nektere recepty jsou super, rada se k nim vracim, jen hledam jeste dal, protoze se to uz neubira pro mne nezajimavym smerem. Tvorit smesi ze suseneho mleka, proteinu, tavenaku, to uz uplne neni pro mne.
A vim, ze Kacka nepocita kalorie, ale ona je dracice, pohybu ma opravdu hodne. Ja bych na jejim jidelnicku jeste pribrala, proto jsem si nektera jidla spocitala a byla jsem docela prekvapena.
Kuchyně bez hranic, najdete tipy a recepty na zdravá jídla, pro sebe i pro děti.
Ahoj, kdybys chtěla produkty pro podporu hubnutí, aby ti to šlo jak po másle 😀, tak mě kontaktuj v sz 🙂 V nabídce máme čistě přírodní a certifikované produkty z Aloe Vera. 🙂
Margit Slimakovou. Po dlouhem experimentovani s kde cim mi jeji pristup jako jediny dva smysl
Jídlem ke zdraví - u receptů jsou i nutriční hodnoty
@martiniquest ta se mi taky moc moc libi, mam rada jeji pohled na vec 😊 ! Jen bych brala neco s recepty, nebavi me se moc probirat haldama stranek, tak sbiram ty dobre
Fcb skupina Fitness motivation CZ - skupina Michala Josefa Tótha, mám od něj i jídelníček a je super.. ve skupině je cca 4000receptů 🙂
@dejvitka mrkni na tichovydobroty.cz. Káťa má skvělý kuchařky, je na instagramu i fb.