Vyskakuje tu na mě pořád tahle aplikace na cvičení Pilates, samozřejmě se velice chválí 😎 Asi na mě skáče, protože si stále stěžuju, že jsem líná a že jsem přibrala a nemám kondici a tak 😅 Sestaví mi program na míru, samozřejmě za peníze...tak se ptám, máte zkušenost? Jakože já nad sebou fakt potřebuju bič, tak třeba by mě to, že jsem si to zaplatila, motivovalo... 😀
Hele, za me v zadnem pripade. Nebo rozhodne si neukladat kartu resp. Neplatit online. Vyjde vas to draho!! Hned pri odkliknuti prvni platby souhlasite s automatickym strhavanim penez, vse samozrejme v anglictine. Me se rovnou strhly penize za jakysi jidelnicek,za dalsi mesic a pak po dvou tydnech mi odesla dalsi platba sama. Za me jeden velky trik, jak z lidi dostat co nejvic penez. Pokud nejste hodne dobry anglictinar a nectete si vsechny pravidla obchodu, tak do toho fakt nejdete:D ja chtela zkusit tydenni plan a vyslo me to tusim skoro na 1500,- z puvodnich 200;) porad vidim na youtube reklamy a cela zrudnu, kolik uz asi napalili lidi :D ale treba uz ke to cely v cestine a jinak udelany. Samotna aplikace asi spatna az tak nebyla, ale cviky se velmi rychle menily, vubec me to nebavilo.
Tak ok, uz to asi maji v cestine, tenkrat prumerne mluvici, nemluvici clovek se dozvedel prd o tom automatickem strhavani, ale nerikam, byla to samozrejme moje hloupost
Ahoj, ano, já si to stáhla. Běhám a dvakrát týdně chodím do fitka, ovšem od posledního maratonu před dvěma měsíci jsem tři kila nahoře - dlouhá regenerace a velká únava, doháněla jsem to jídlem a samozřejmě mi z toho nakynulo břicho. Zkoušela jsem se sama hlídat, ale neumím to, umím cvičit, dokopat se k pohybu, ale neumím se ohlídat v jídle. Pohlídala mě tahle appka (200 Kč za měsíc, nastavíš si tam přerušovaný půst, propojila jsem to s Apple Watchkami, takže to mělo přehled o pohybu). Jsou tam různé výzvy, sbíráš odznáčky, já si nastavila, že za dva měsíce chci ploché břicho, už jedu šestý týden a myslím, že jsem v cíli už tak tři týdny. Mám půst 12:12, nejím mezi 19. a 7. hodinou, jinak jím všechno. Mně ale obecně pomáhají appky, takhle jsem přestala i kouřit.
Ahoj, zdravím! Mám velkou prosbu. Jak se vám podařilo ukončit strhávání plateb u aplikace Better Me. Nevím si rady. Předem díky.
@eli305
@stancikovablanka podařilo se Vám zrušit appku?
@stancikovablanka mě teda strhávali platby z jiných stránek a jediné co pomohlo tak bylo zablokovat kartu. Pro příště na platby na internetu doporučuju vytvořit kartu virtuální 👍
Dobrý den, zaregistrovala jsem se, abych napsala pro ty co neví jak ukončit předplatné: v aplikaci betterme jděte na svůj profil a hned pod ním je správa předplatného a tam zrušit. Je to tak u všech předplacených aplikaci. Snad se povede 🤞
dobry den,taky jsem naletěla,ukončila předplatne jak paní výše popisuje, naskočilo "vaše předplatne bylo ukončeno, už nebudeme žadne peníze strhavat" ted to ale po několika dnech v aplikaci zmizelo,jídelníček naskočil na dalších 14 dnů,zatím teda peníze nebyly strženy,ale mám obavy,že mi je strhnou,tak ted nevím co s tím
Dobrý den, také nedoporučuji. Registrovala jsem se někdy v létě, appka špatná není, ale po akční nabídce jsem to ukončila. Vše jsem odhlásila v aplikaci. Přišel i email potvrzující to odhlášení. Chvíli se nic nedělo a byl klid. Ovšem asi po třech měsících mi byla z účtu stažena další částka, samozřejmě již plná cena a to jsem v aplikaci provedla odhlášení a následně i aplikaci odinstalovala. Za mně neskutečný podvod. Reklamace v bance nelze,pouze bloknout kartu, aby další platby již neodešly. Bohužel jsem si nenechala nějaký screenshot, že jsem členství opravdu ukončila ani následný mail, který ukončení potvrzoval, právě proto, že to stáhli až po delší době.
S tou aplikáciou nie ale pilates cviky mi najviac pomohli s postavou, vyskúšala som toho viac a nič nemalo taký účinok. Ale ja skôr ako do aplikácie by som išla k nejakému dobrému online trénerovi ak nemáš možnosť osobných tréningov. Aplikácie fungujú na štýle programov - zaplatíš - vyplníš dotazník a na základe odpovedí ti program vygeneruje cviky a keď máš za tým človeka vieš s ním každý cvik odkonzultovať, vie ti skontrolovať správnu techniku, ak pre teba nejaký cvik bude náročnejší tak ti ho nahradí alebo dá ti ho v Light verzii, ak celkový tréning bude pre teba ťažký tak ti ho zmení tak isto ak bude až veľmi ľahký a nič z toho aplikácia nedokáže nehovoriac ak zdravotne niečo z toho plánu nebudeš vedieť cvičiť.