Vyskakuje tu na mě pořád tahle aplikace na cvičení Pilates, samozřejmě se velice chválí 😎 Asi na mě skáče, protože si stále stěžuju, že jsem líná a že jsem přibrala a nemám kondici a tak 😅 Sestaví mi program na míru, samozřejmě za peníze...tak se ptám, máte zkušenost? Jakože já nad sebou fakt potřebuju bič, tak třeba by mě to, že jsem si to zaplatila, motivovalo... 😀
Hele, za me v zadnem pripade. Nebo rozhodne si neukladat kartu resp. Neplatit online. Vyjde vas to draho!! Hned pri odkliknuti prvni platby souhlasite s automatickym strhavanim penez, vse samozrejme v anglictine. Me se rovnou strhly penize za jakysi jidelnicek,za dalsi mesic a pak po dvou tydnech mi odesla dalsi platba sama. Za me jeden velky trik, jak z lidi dostat co nejvic penez. Pokud nejste hodne dobry anglictinar a nectete si vsechny pravidla obchodu, tak do toho fakt nejdete:D ja chtela zkusit tydenni plan a vyslo me to tusim skoro na 1500,- z puvodnich 200;) porad vidim na youtube reklamy a cela zrudnu, kolik uz asi napalili lidi :D ale treba uz ke to cely v cestine a jinak udelany. Samotna aplikace asi spatna az tak nebyla, ale cviky se velmi rychle menily, vubec me to nebavilo.
Tak ok, uz to asi maji v cestine, tenkrat prumerne mluvici, nemluvici clovek se dozvedel prd o tom automatickem strhavani, ale nerikam, byla to samozrejme moje hloupost
Ahoj, ano, já si to stáhla. Běhám a dvakrát týdně chodím do fitka, ovšem od posledního maratonu před dvěma měsíci jsem tři kila nahoře - dlouhá regenerace a velká únava, doháněla jsem to jídlem a samozřejmě mi z toho nakynulo břicho. Zkoušela jsem se sama hlídat, ale neumím to, umím cvičit, dokopat se k pohybu, ale neumím se ohlídat v jídle. Pohlídala mě tahle appka (200 Kč za měsíc, nastavíš si tam přerušovaný půst, propojila jsem to s Apple Watchkami, takže to mělo přehled o pohybu). Jsou tam různé výzvy, sbíráš odznáčky, já si nastavila, že za dva měsíce chci ploché břicho, už jedu šestý týden a myslím, že jsem v cíli už tak tři týdny. Mám půst 12:12, nejím mezi 19. a 7. hodinou, jinak jím všechno. Mně ale obecně pomáhají appky, takhle jsem přestala i kouřit.
Ahoj, zdravím! Mám velkou prosbu. Jak se vám podařilo ukončit strhávání plateb u aplikace Better Me. Nevím si rady. Předem díky.
@eli305
@stancikovablanka podařilo se Vám zrušit appku?
@stancikovablanka mě teda strhávali platby z jiných stránek a jediné co pomohlo tak bylo zablokovat kartu. Pro příště na platby na internetu doporučuju vytvořit kartu virtuální 👍
Dobrý den, zaregistrovala jsem se, abych napsala pro ty co neví jak ukončit předplatné: v aplikaci betterme jděte na svůj profil a hned pod ním je správa předplatného a tam zrušit. Je to tak u všech předplacených aplikaci. Snad se povede 🤞
dobry den,taky jsem naletěla,ukončila předplatne jak paní výše popisuje, naskočilo "vaše předplatne bylo ukončeno, už nebudeme žadne peníze strhavat" ted to ale po několika dnech v aplikaci zmizelo,jídelníček naskočil na dalších 14 dnů,zatím teda peníze nebyly strženy,ale mám obavy,že mi je strhnou,tak ted nevím co s tím
S tou aplikáciou nie ale pilates cviky mi najviac pomohli s postavou, vyskúšala som toho viac a nič nemalo taký účinok. Ale ja skôr ako do aplikácie by som išla k nejakému dobrému online trénerovi ak nemáš možnosť osobných tréningov. Aplikácie fungujú na štýle programov - zaplatíš - vyplníš dotazník a na základe odpovedí ti program vygeneruje cviky a keď máš za tým človeka vieš s ním každý cvik odkonzultovať, vie ti skontrolovať správnu techniku, ak pre teba nejaký cvik bude náročnejší tak ti ho nahradí alebo dá ti ho v Light verzii, ak celkový tréning bude pre teba ťažký tak ti ho zmení tak isto ak bude až veľmi ľahký a nič z toho aplikácia nedokáže nehovoriac ak zdravotne niečo z toho plánu nebudeš vedieť cvičiť.