Ahoj, snad mi někdo poradí 🙂
Jsem v 8+3 tt a doktorka mě poslala na screening VVV v Č. Budějovicích.
Chtěla jsem se zeptat, zda se musí k doktoru Čutkovi
nebo se chodí jen na Polikliniku Jih na odběr krve a odtud se mu to posílá?
Moc děkuji Jihočechům 🙂
Krev na jihu,mně vyšla 1:290 na Down, hned ten týden jsem šla na genetiku, kde mi zas brali krev, ta už byla v poho a teď čekám na 21tt na klasickou genetiku
Mně krev brala moje Dr a posílala výsledky do CLG (Čutka), kde jsem byla kolem 13. TT i potom kolem 20. TT.
Ahoj, já to měla tak, že v tom 9tt jsme šla na krev na PK Jih a ve 13tt u Dr.Čutky genetika kde už měli i výsledky z té krve 🙂
@ewik002 Na krev mi doktor napsal žádanku kamkoliv a ti poslali výsledky. K Čutkovi se musí. Myslím si, že nikdo jiný v CB není certifikovaný. 🙂
Všem moc děkuju! Doktorka mluvila o PJ, ale zmátlo mě u toho razítko Mudr. Čutky, tak jsem si nebyla jistá 🙂
Pokud nechceš k Cutkovi, zkus se zeptat v Pronatalu. Jestli to tu v CB dělají. Já jsem Se bohužel přistěhovala až na konci tehu, takže nemám s tímhle konkrétní zkušenost tady, ale chodila jsem do Pronatalu v Praze a vím, že jsem si říkala, že je fajn, že je in tady v CB, kdybych tak musela později. Tady jsem byla jen u Cutka a zkušenost z Pronatalu byla za mě lepší... Ale jak říkám, bohužel může to být pobočka od pobočky...
Zdravím! Pokud si dobre pamatuju, tak první krev se bere na pol. Jih, pak je utz u gyndare, který vyplivne vysledky prvniho screeningu (krev+utz) asi 13 tt a na velký utz se chodi k Cutkovi kolem 20 tt. Prosím o opravu pokud si to spatne pamatuju🙂 myslim, ze bys to měla mít i na zadance