Maminky, mate zkušenost? Našla jsem si v prsu jakoby nějakou tuhou žílu, žlázu…. Nevím jak přesně popsat. Moje gynda mi řekla ze až po dalším cyklu ms mám dojit… jenže to asi a nervama nevydrzim. Mužů se někam objednam sama. Pokud teda mají krátké objednaci lhůty 😨 dekuji. Popřípadě kam v Brně jestefosam po svou kojeních každé rok a půl. Poslední skončilo před půl rokem
Já nejsem z Brna ani okolí tak nevím jeslti ti pomůžu, ale taky jsem si našla takovou malinkou bulku v prsu. Od gynekologa jsem dostala žádanku a objednala se na ultrazvuk. A šla jsem tam během kojení a nevadilo to. Ale naštěstí to dopadlo dobře, mám tam tu bulku, je to benigní a na žádnou kontrolu už chodit nemám. Tak přeji hodně štěstí.
@ivisek17 ahoj, já byla na vyšetření na žlutým kopci, zavolala jsem rovnou tam a objednali mě zakrátko, zadanku od gynekologa si snad vyžádali sami nebo jsem si to jen vytelefonovala (už si to nepamatuji,je to pár let). Já měla teda trochu jiný problém. Jinak přístup tam byl skvělý, dělali mi ultrazvuk a kontrastní mamograf. Já jsem dopadla dobře a věřím, že i ty!