Kdo jste byli ve Šmoulím světě v Brně, můžete mi, prosím, napsat, jak je to tam s teplotou a jídlem? Má se ochladit, tak co dítěti obléct třeba při 22 stupních venku? Dá se tam koupit oběd nebo jen rychlé občerstvení? Jestli vůbec ... Jak dlouho vám děti vydržely? Budu ráda za vaše rady a postřehy.
Já se tak teprve chystám. Ale zrovna včera mi soused říkal, že to bylo super. Byl minuly týden. Prý tam byli od desíti do pěti.
Tak asi záleží i na dětech ze, kolik u čeho vydrží. Jinak jídlo prý dost o ničem.
@arkapo byla jsem se synem, 5 let, v pátek, přijeli jsme na 10, odjížděli po 5 hodině. Jídlo jsme měli, ale nahoře je nějaké občerstvení, suvenýry mi přišly neskutečně předražené. Syn si to užil, jak vevnitř, tak venku. Celý okruh jsme absolvovali několikrát, všude si něco našel, co ho zaujalo a to je syn taková docela "neřízená střela".
@arkapo my jsme tam byli 4 hodiny a starší by to zvládli i déle. Mají kuřecí stripsy, párek v rohlíku, polévku, hamburger a hranolky. Já jsem sebou brala i větší svačinu a pak jsme si dali menší oběd. Děti to moc bavilo i v té velké herně.
@fandysek_1 Tak hlady neumřou. 👍Sebou jídlo určitě bude, ale v herně určitě vytráví 😉
Prosím o info, jak moc plno tam bylo při vaší návštěvě? My jsme tam jeli v úterý 1.8. (dost pršelo) v 11:45. U brány nás překvapilo, kolik lidí už odchází pryč. Pak mi jedna odcházející paní sdělila důvod - že je tam prý 200m fronta a uvnitř už plno. Takže to otočila a šla pryč (jako spousta dalších). Tu frontu jsem zdálky taky viděla, tak jsme to odpískali. Nevíte, kdy tam nebývá tak plno? A dokdy je vesnice v provozu? Píšou do září, což je informace celkem o ničem bez konkrétního data.
My byli dneska a bylo to peklo. Lidi asi trikrat tolik, nez by bylo pohodlny. Vydrzeli jsme hodinu a jeli. Za me zklamani
@azanka tak neděle, když je hnusně to jste ani nic jiného nemohli čekat.
@fandysek_1 cekala bych, ze provozovatel zna kapacitu. Ale to bech cekala moc.
@azanka Tak do areálu se pouští po 5 -10 minutách asi 15 lidí, kvůli úvodnímu videu (odchozí návštěvníci se neřeší), takže nějaká průběžnost je zaručena. ovšem provozovatel už potom neovlivní, že rodinka ve spodním patře ve vesničce stráví místo odhadované cca hodiny na místě 3 hodiny (a když je takových rodinek víc, tak je tam prostě přeplněno). Vždy je výhodnější jít co nejdřív, odpoledne prostě bývá plně, kór v takovém počasí. Těch akcí v interiéru pro děcka zase tolik není.
@arkapo Je to tak na dvě hodinky i s tím vrchním patrem, pokud je dítě milovník Lega, tak se tam zabaví i tři. Doporučuji rozhodně virtuální realitu-přelet na čápovi. Super. Občerstvení s sebou. Tam je jen nějaký malý bufet se suvenýry, možná nějaké pití či kapsičky se tam dají koupit, ale nevyužili jsme, tak si nepamatuju. Nespoléhejte na to