Poptávka úklidu v Brně. Nevíte o nějaké paní?

meronym
6. říj 2020

Ahoj holky, obracím se na Vás s prosbou o radu. Hledám paní na pravidelný běžný úklid třípokojového bytu v lokalitě Brno - Lesná. Momentálně sice tuto službu mám zajištěnou, ale přes agenturu a nejsem spokojená. Chodí pořád někdo nový a kvalita úklidu nedopovídá mým představám. Kdybyste měli tip na paní/firmu s pozitivními referencemi, zlatem se Vám odměním ;) Klidně do zpráv. Moc děkuji!

keksik002
6. říj 2020

@meronym zkuste Sanus nebo se zkusit povidat na www.hlidacky.cz

nattt
6. říj 2020

@meronym já neporadím, k nám paní na úklid nechodí, ale spíš se chci zeptat (možná hloupý dotaz, ale vždy mě to zajímalo 😀 ), jak takový úklid probíhá? Když paní přijde uklidit, tak je vždy tedy někdo doma a ty se díváš, jak ona uklízí a mezitím si třeba čteš nebo děláš nějaké svoje věci? Nezavazí ti u toho úklidu, když je to "jen" byt a ne nějaký větší dům? Máte domluvené konkrétně, co bude paní uklízet a co už ne? A asi ta agentura by měla ručit za to, že se vám doma nic "neztratí", že.. díky 🙂

meronym
autor
6. říj 2020

@nattt Celkem jste mne pobavila 🙂 Kdybych mela cas cist si nebo pani pozorovat, tak to rovnou udelam sama a usetrim 🙂 U nas to funguje tak, ze pani chodi rano - tesne pred tim, nez vyrazime do prace/skolky a sama cely byt uklidi. Agentura samozrejme garantuje, ze se nic neztrati a kdyby se neco znicilo/rozbilo, tak to nahradi. To se ale za ta leta, co uklid vyuzivam, jeste nestalo. Jinak kdyz jsem byla na materske se synem, chodila jsem s nim v dobe uklidu na procházky nebo proste mela svuj program. Rozsah uklidu si domluvite, zpravidla je to prevleceni lozniho pradla, utreni prachu, lesteni zrcadel a sklenenych ploch, vysavani/myti podlah, uklid pracovnich ploch kuchyne, koupelny a toalety (cisteni sanity, lesteni kohoutku), odnos odpadku. Pani neotvira skrinky, zasuvky apod. Ten pocit navratu do cisteho, vonaveho je k nezaplaceni.

meronym
autor
6. říj 2020

@meronym Nekomu zalivaji i kytky, nakladaji mycku... to uz je uplne na vas, plati se vetsinou za hodiny prace. Pri stejnem rozsahu stanoveny pausal. Jo a jeste si nechavam jednou za par mesicu myt okna.

meronym
autor
6. říj 2020

@keksik002 Hlidacky jsem zkousela, ozvala se jedna ze 4 a uklid nic moc. Rada bych nekoho overeneho.

nattt
6. říj 2020

@meronym ok, diky za upresneni 🙂

gruyerre
6. říj 2020

@meronym prosímtě a jak dlouho ti ten byt 3+1 ty "hospodyně" uklízí a kolik cca platíš za hodinu? Hodně nad tím uvažuji, protože jsem líná a hlavně nesnáším uklízení... 😁

meronym
autor
6. říj 2020

@gruyerre Uklizi 3 hodiny, platim 200,- Kc/hod. Cistici prostredky vlastni. Jako za tu cenu mi to opravdu stoji.

gruyerre
6. říj 2020

@meronym díky, snad se teda brzy odhodlám 😃

siva
6. říj 2020

@meronym

@gruyerre
Ty joo, děkuju za názory, také hledám reference. 🙂

ivsaf
13. led 2021

@meronym znám jednu paní a ta uklízet chodí více lidem. Zkus ji zavolat a řekni , ze jsi od Iv Šafinkové
730 618 342 paní Veronika se jmenuje

janajohana
5. únor 2021

Nabízím se jako paní na úklid. Jsem VŠ a ve věku už možná babičkovském, ale úklid v Brně zastanu. Kromě toho mám bohaté zkušenosti s výchovou dětí, mohu se o nějaké podělit.

janajohana
5. únor 2021

Takže ještě jednou, nabízím se jako paní na úklid a dodávám kontakt na sebe: janagrmelova@seznam.cz a telefon: 605 35 20 20.