Ahoj holky, obracím se na Vás s prosbou o radu. Hledám paní na pravidelný běžný úklid třípokojového bytu v lokalitě Brno - Lesná. Momentálně sice tuto službu mám zajištěnou, ale přes agenturu a nejsem spokojená. Chodí pořád někdo nový a kvalita úklidu nedopovídá mým představám. Kdybyste měli tip na paní/firmu s pozitivními referencemi, zlatem se Vám odměním ;) Klidně do zpráv. Moc děkuji!
@meronym já neporadím, k nám paní na úklid nechodí, ale spíš se chci zeptat (možná hloupý dotaz, ale vždy mě to zajímalo ), jak takový úklid probíhá? Když paní přijde uklidit, tak je vždy tedy někdo doma a ty se díváš, jak ona uklízí a mezitím si třeba čteš nebo děláš nějaké svoje věci? Nezavazí ti u toho úklidu, když je to "jen" byt a ne nějaký větší dům? Máte domluvené konkrétně, co bude paní uklízet a co už ne? A asi ta agentura by měla ručit za to, že se vám doma nic "neztratí", že.. díky
@nattt Celkem jste mne pobavila Kdybych mela cas cist si nebo pani pozorovat, tak to rovnou udelam sama a usetrim
U nas to funguje tak, ze pani chodi rano - tesne pred tim, nez vyrazime do prace/skolky a sama cely byt uklidi. Agentura samozrejme garantuje, ze se nic neztrati a kdyby se neco znicilo/rozbilo, tak to nahradi. To se ale za ta leta, co uklid vyuzivam, jeste nestalo. Jinak kdyz jsem byla na materske se synem, chodila jsem s nim v dobe uklidu na procházky nebo proste mela svuj program. Rozsah uklidu si domluvite, zpravidla je to prevleceni lozniho pradla, utreni prachu, lesteni zrcadel a sklenenych ploch, vysavani/myti podlah, uklid pracovnich ploch kuchyne, koupelny a toalety (cisteni sanity, lesteni kohoutku), odnos odpadku. Pani neotvira skrinky, zasuvky apod. Ten pocit navratu do cisteho, vonaveho je k nezaplaceni.
Nabízím se jako paní na úklid. Jsem VŠ a ve věku už možná babičkovském, ale úklid v Brně zastanu. Kromě toho mám bohaté zkušenosti s výchovou dětí, mohu se o nějaké podělit.
Takže ještě jednou, nabízím se jako paní na úklid a dodávám kontakt na sebe: janagrmelova@seznam.cz a telefon: 605 35 20 20.
@meronym zkuste Sanus nebo se zkusit povidat na www.hlidacky.cz