Holky, kvůli nemoci nejmladšího nám kiksnul program na podzimní prázdniny. Napadá vás fajn společný zážitek s puberťáky? Třeba dobrá únikovka? Budu vděčná za tipy.
A co třeba kino?Nebo volne bruslení na zimaku?Nebo bazén?
My jdeme zítra do kočičí kavárny, tak jen takový tip
@2veverka Pro holku 12 dobrý. Viděli jste jedničku? Ona právě moje starší s ústřední postavou "roste", má tam ztotožnění, o to je to lehčí, Riley je taky v pubertě ;). Nevím, jak kluk. Jedničku znáte? Na to můžete mrknout doma a podle toho uvidíte. Mně se to jako dospělákovi děsně líbí.
Úníkovky nabízí i hodně firem v Brně. Koukni na internet. Je to teda dražší sranda(za mě), ale líbí se to i dospělým. Takže patnáctiletý intelektuál bude nadšen. A zrovna po Brně byla i úniková hra venku, nevím jestli ještě je, ale vypadalo to dobře.
https://www.mysteryroom.cz/zahadne-brno
Třeba toto 😊
@2veverka Jestli je tomu puberťákovi 15, tak klidně kino a on ať si jde na svůj film. A nebo ať jde někam s kámošema, tedy pokud nechceš přímo něco rodinného. A mladší má kolik?
@martulka88 mladsi ma horecku, prostredni je 13
@2veverka Takže jde o ty dvě starší? Tak bych jim ukázala, co dávají v kině a hodila je tam. Úniklvka je taky super nápad - ale tam koukat na věk, aby to nebylo hororová hra např. Nevím, jak je u vás hodně sport, ale napadá mne jump aréna s trampolínama a nebo, ale to nevím od kolika let, tak laser game 😊
Odkud jste? My byli na únikovce od Escape point, ale v Praze. Bylo to super, určitě nějakou zkusíme znovu 🙂. Máte i vy tip na nějakou dobrou?