Dobrý den,
neporadil by mi někdo nějaké "piercingove" studio v Brně, kde by nastřelili náušnice dceři. Je jí 6 let, náušnice už má. Ale nastřelovala jí to dětská doktorka když byla maličká a má každou dírku jinak vysoko. A kdyby tam byla nějaká slečna a ne 2 metrový drsoň, byl by to příjemný bonus. Děkuji
Oběma dcerám jsem nechala v Dragoon na svobodaku, dům panu z Lipé, nemuzu si stezovat, nastreluje mladá slečna, když jsme resili jestli jsou tečky fakt rovne a souměrné zavolala si jeste tatera a pro jistotu jeste druheho😀 kontrolovali všichni, a to byly teda velcí chlapi, ale všichni příjemní.. až jsme to všichni důkladně zkontrolovali tak pak nastrelila, je to chvílinka a šli jsme.. Starsi dceru(3,5) zajímala ta pistole tak jí ji jeste ukazovala..😉 Nikdy bych nesla k pediatrum, tam to prave konci často křivé pichle 😉
@vasinka88 děkuji, něco takového hledám. Zkusím tam zavolat. Já právě viděla holčičku s krásnýma nausnicema a maminka doporučila tu doktorku. No u nás se jí to nepovedlo....
@pribylovapetra no já mám prave kamosku taterku, před tema 3 r jsem to s ni resila u první dcery, kam zajít , dost mě od pediatru odradila, ze prave v salonu furt dokola řeší špatné křivé pichnuti a musí to po nich opravovat.. ona driv dělala prave v tom dragoonu, pak přešla jinam ale ten dragoon mi doporučila, ze to nastreluje příjemná holka.. tak sem na ni dala a byly jsme spokojeni a proto jsme tam sli tedka myslim v květnu i s druhou dcerou (9m) a taky vsechno v pohode...já sem si taky vždy zavolala ať tam nejedu zbytecne ale na stránkách píšou ze na nastreleni se nemusis ani objednavat.. Ale zavolala bych si, nikdy nevis jestli treba náhodou nema dovolenou nebo tak něco...
@pribylovapetra nastrelují tam tento typ, chir. ocel, vyberes si jen barvu kamínků a tvar, my jsme dali srdíčko, ti se to prostrelí, krev netece, za chvilku už o nich nevedela, toto je fotka hned po nastreleni..a cca za měsíc vyměníš za svoje, které chces ..já sem měnila až tak za 2 měsíce myslim.. vždy se bojím ze to jeste není zahojene🙃
@vasinka88 holka má nastrelene,už je ji 6. Má normální náušnice a jak ma každou dirku jinak,tak ta jedna už je ji malá. Vypadá to blbě, jen nevím jestli jsem to neměla řešit dřív. Jsem si říkala že se to třeba trochu změní,až uši vyrostou. Ale je to stejný.
@pribylovapetra no v tomto případě nevim no.. podle mě ta dírka už nezaroste😔 mě nezarostla když mě v dětství vytáhli nausnice a další jsem si dala až v dospělosti
Nevím jestli je to to co hledáš , ale já nechávala dceram nastrelit zde: https://www.kosmetika-ivana.humpolikova.eu/
Paní zdr.sestra, precizní, vše naměří, čisté, umrtvi takovým tím kremem. Úplná spokojenost.