Ještě prosím, neznáte někdo MUDr. Monika Seidlová? Pediatr, Sdružené ordinace, Slatina? Našla jsem na netu, že bere nové pacienty, ale nemohu najít žádné recenze. Děkuji 🙂
@marinazhodonina Dobrý den! My tam chodíme. Paní doktorka Seidlová mi přijde celkem fajn, vždycky mi poradila s tím, co jsem potřebovala. Ale je pravda, že jsem nikdy s dětmi neřešila žádné velké zdravotní trable. Já nejsem spokojená se sestřičkou, která je starší, než paní doktorka. A která má asi pocit, že řídí celou ordinaci. Je vcelku milá na rodiče, ale vůbec neumí jednat s citlivými dětmi. A i její praktiky mi připadají necitlivé. Např. v jiných ordinacích nastřelují náušničky u mámy na klíně. Tady vyhodí mámu za dveře, dítko zabalí do pleny a za velkého jeho pláče provedou akci. a ještě pak ujišťují rodiče, že to vůbec nebolelo. a smějí se, že dítě vyvádí.
Jinak paní doktorka Seidlová porodila cca před rokem a půl chlapečka. A teď se už snad vrací úplně do práce. Ale tehdy bylo hrozné období, že se tam střídalo několik záskoků. Každý s jiným názorem. Nikdy jste nevěděla, kdo vám dítko bude vyšetřovat. Ani, jak se dotyčný lékař jmenuje (nikde žádná cedulka na dveřích, informační mail pro pacienty, nic...). Tenkrát jsem přemýšlela o změně pediatra. Ale zatím jsme zůstali.
@hraaasek Děkuji za info
Dobrý den, obnovuji diskusi. Do důchodu nám odešla MUDr. Nováková ve Slatině, která byla úžasná, nyní je místo ní Malé zdraví, zatím jsme nic nepotřebovali. Nebyl tam už někdo a jaká je zkušenost? Děkuji. Sestřička prý zůstane.