Měření akupunkturních bodů a náušnice - Brno, Blansko, Vyškov. Doporučíte, prosím?

janulejean
30. srp 2023

Ahoj, dcera bude mít 6 měsíců a chtěla bych ji už nechat nastřelit náušničky. Nevíte o někom kdo v okolí změří akupunkturní body v oušku? Super by bylo kdyby rovnou i naušnice nastřeloval, ale není to podmínkou. Naše Pediatrička nastřeluje, ale chtěla bych aby se netrefila do nějakého bodu.

mirinka01
15. zář 2023

@janulejean pěkný den. Akupunkturní body naměří a náušnice píchne Dr. Přidalová, poliklinika Lesná. Byla jsem u ní z obouma dcerám a spokojenost. Zda vám jen naměří, nevím. Zkuste si tam zavolat.

janulejean
autor
17. zář 2023

@mirinka01 děkuji za info, klidně bych nechala hned píchnout. 😁

maiasou
5. lis 2024

@mirinka01 Dobrý den, jak to prosím probíhá? Jak najde ty akupunkturní body? A na kolik to vyjde finančně i s nastřelením? Náušnice si asi přinesete vlastní? Moc děkuji 🙂

mirinka01
5. lis 2024

@maiasou Dobrý den. Ty akupunkturní body má nastudové (nejspíš ze školy) a má tam i obrázek ucha, kde je to nakreslené. Paní doktorka Přidalová nenastřeluje. Ta pouze píchá. Před návštěvou si koupíte znecitlivějící krém a natřete tuším půl hodiny před objednaným časem. Kde a jaký krém koupit mi taky řekla dr, abych nekupovala velké balení. A náušnice se dávali myslím do alkoholu, ale už nevím na jak dlouho. Pak přijdete do ordinace, dr. se zeptá pár otázek (zda dítě prodělalo v poslední době nemoci, jaké bere léky a pod, to už si nepamatuji přesně), pak si vás posadí na židli a dítě máte na klíně, sestra jemně držela dcerce hlavu, aby necukla. Paní doktorka s dítkem mluví, vše vysvětluje. Píchne jednou ouško, podrží, aby nekrvácelo a za chviličku druhé. Byla jsem nachystaná na to, že můžu hned kojit, aby se dcerka utěšila. Za mě rychlé, něžné a bez velkého pláče. Před cca 5-6 lety stála jedna dírka myslím 300 Kč, takže 600 kč za obě uši. Teď můžou být ceny vyšší. Když si zavoláte, tak vám řeknou. A ano, náušnice jsme měli svoje. Důležité je mít ty s předním zapínáním. Lehce se přetáhnou a dobře se hojí. Lepší jsou zlaté nebo jiný neagresivní kov. Když se dírka zahojí, tak můžete vyměnit za jiné dle libosti. Když vás ještě něco napadne, tak se ptejte.

maiasou
6. lis 2024

@mirinka01 moc dekuji paradne rozepsane ❤️