Ahoj, dcera bude mít 6 měsíců a chtěla bych ji už nechat nastřelit náušničky. Nevíte o někom kdo v okolí změří akupunkturní body v oušku? Super by bylo kdyby rovnou i naušnice nastřeloval, ale není to podmínkou. Naše Pediatrička nastřeluje, ale chtěla bych aby se netrefila do nějakého bodu.
@mirinka01 děkuji za info, klidně bych nechala hned píchnout. 😁
@maiasou Dobrý den. Ty akupunkturní body má nastudové (nejspíš ze školy) a má tam i obrázek ucha, kde je to nakreslené. Paní doktorka Přidalová nenastřeluje. Ta pouze píchá. Před návštěvou si koupíte znecitlivějící krém a natřete tuším půl hodiny před objednaným časem. Kde a jaký krém koupit mi taky řekla dr, abych nekupovala velké balení. A náušnice se dávali myslím do alkoholu, ale už nevím na jak dlouho. Pak přijdete do ordinace, dr. se zeptá pár otázek (zda dítě prodělalo v poslední době nemoci, jaké bere léky a pod, to už si nepamatuji přesně), pak si vás posadí na židli a dítě máte na klíně, sestra jemně držela dcerce hlavu, aby necukla. Paní doktorka s dítkem mluví, vše vysvětluje. Píchne jednou ouško, podrží, aby nekrvácelo a za chviličku druhé. Byla jsem nachystaná na to, že můžu hned kojit, aby se dcerka utěšila. Za mě rychlé, něžné a bez velkého pláče. Před cca 5-6 lety stála jedna dírka myslím 300 Kč, takže 600 kč za obě uši. Teď můžou být ceny vyšší. Když si zavoláte, tak vám řeknou. A ano, náušnice jsme měli svoje. Důležité je mít ty s předním zapínáním. Lehce se přetáhnou a dobře se hojí. Lepší jsou zlaté nebo jiný neagresivní kov. Když se dírka zahojí, tak můžete vyměnit za jiné dle libosti. Když vás ještě něco napadne, tak se ptejte.
@janulejean pěkný den. Akupunkturní body naměří a náušnice píchne Dr. Přidalová, poliklinika Lesná. Byla jsem u ní z obouma dcerám a spokojenost. Zda vám jen naměří, nevím. Zkuste si tam zavolat.