Logoped Brno. Doporučíte, prosím?

lidija1234
13. čer 2024

Dobrý den, doporučte logopeda v Brně který bere dřív než za rok? Děkuji

hannyss
13. čer 2024

Lenka Foralová, ale je soukromá

palja
13. čer 2024

@lidija1234 logosvet starý Lískovec poliklinika. Čekací doba je 2-3 měsíce, lze jako samoplatci i na pojišťovnu. Podívejte se na stránky. Zrovna tam jde dcera a nám volali hned po 14 ti dnech, že mají volno.

kacka1994
13. čer 2024

V Bytrci na Lyskove nas vzala jeste ten den (nekdo ji zrovna vypadl) 🙂 ale asi nema uplne dlouhou cekacku 🙂

lidija1234
autor
14. čer 2024

@palja tam jsem včera volala a řekli mě že tam mají rok cekacku

palja
14. čer 2024

@lidija1234 aha, tak to se divím. Já jsem mluvila přímo s Mgr Hrazdirovou a ta mi řekla, že nás napíše na čekací listinu, čeká se 2-3 měsíce a hned po 14ti dnech volali, že jim někdo vypadl, tak jestli máme ještě zájem. Dneska tam zrovna jdeme. A volala jsem koncem května.

lucianka14
14. čer 2024

Dobrý den chodili jsme k paní logopedce Žákové do bílého domu, objednala nás cca za 3-4 týdny od zavolání. Byli jsme tam spokojeni

lidija1234
autor
16. čer 2024

@palja a mohu poprosit o kontakt třeba myslíme každá něco jiného 🍀

palja
16. čer 2024

@lidija1234
https://logopedieliskovec.cz/kontakty/

Tady to je. Volala jsem na telefon Mgr. HRAZDIROVA. Včera jsme tam byli a naplánovali nám rovnou docházku na prázdniny.
Čekací dobu mi do telefonu řekli že je 2-3 měsíce, ale ani ne za 14 dní volali, že někdo vypadl, jestli máme ještě zájem.
Ptala jsem se i na to, jak jsou vytížení a sama říkala, že jsou tam 4 a snaží se vyhovět všem, kteří zavolají.
A pochybuji, že by si pacienty vybírali, protože mě se na nic při tom prvním telefonu neptala, řekla jen že ano přijímáme nové pacienty, napíšu vás na čekací listinu a pak jsem jim do SMS napsala jméno a ročník dcery a jakou má pojišťovnu.
Tak snad budete mít štěstí jako my a nebudete muset dlouho čekat.

miaelle90
16. čer 2024

@palja mám stejnou zkušenost, chodíme tam s dcerou od září a čekací doba byla cca 2 měsíce. 🙂

miaelle90
Autor odpověď smazal
Zobraz