Gynekologie Brno. Doporučíte, prosím?

lucie337
2. srp 2024

Ahoj, prosim doporucily byste mi nějakou dobrou gynekologii v Brne, popripade okoli Vyskova?
Zkoušela jsem uz Lenka Kleslova, Sarka Kutalkova a jedne se nejde dovolat a druha nebere nove pacienty. Chodila jsem do Cenapu za paní doktorkou Laznickovou, ale ta ze zdravotnich duvodu už nefunguje. Právě když jsem zjistila, že jsem tehotna 🫣
Prosim jen ne gynekologii na Orli, tam ma opravdu spatne zkusenosti, zvlášť s paní doktorkou Dvorakovou.

palja
2. srp 2024

@lucie337 ahoj, já chodím sem. Paní doktorka je přísná, ale za to velmi pečlivá a ochotná. Nabírá nové pacientky, objednání je v čase uvedeném na webu. Tuto lékařku jsem doporučila třem svým kolegyním a jsou také spokojeny. Já jsem u ní už 10 let. Prošla si se mnou dvě těhotenství a nemůžu si ji vynachválit.
S Dvořákovou na orli jsem také nebyla spokojená, proto jsem odtamtud odešla.
https://www.brno-gynekologie.cz/objednani_onlin...

ha_ja
2. srp 2024

@lucie337 Dvořáková je strašná, super je Janča.

maruskao
2. srp 2024

Chodím k Mudr. Dagmar Dobrovolné na Vinohrady. Myslím si, že už to bude tak 10 let. Jsem moc spokojená, paní doktorka vždy všechno vysvětlí, poradí, je milá, vždy pozitivně naladěná. Je tam i moc příjemná sestřička. Cítím se tam vždycky dobře. Objednávání je přes internet na určitý čas. Občas sice je nějaké třeba 15-20 minutové zpoždění, ale to mi nevadí. Je možnost si zaplatit i nadstandardní péči. Já sama jsem aktuálně potřetí těhotná a využila jsem i tuto možnost.

domza
2. srp 2024

Já chodím tedy na Orlí. U paní Dvořákove jsem nebyla ale jinak jsem tam už vystřídala asi 4 doktorky ( vždy mi odešly na mateřskou a některé jsou tedy už i zpět ) a u všech spokojenost. Na ty velké ultrazvuky pak chodím k Jancovi a ten je taky super. 🙂

veroniquecz
2. srp 2024

@maruskao ta nebere.

vanilkacka
3. srp 2024

Ja chodim do Reprofitu k MUDr. Frankovi a jsem moc spokojena. Kdyz tam nebyl a akutne jsem musela k nekomu jinému, tak perfektni pristup vsech. Stejnou zkusenost maji i kamaradky.

qwertyn
2. říj 2024

@palja chtěla bych se zeptat, jestli se u ní platí nějaké poplatky, jako třeba každý ultrazvuk v těhotenství, roční poplatek...?

palja
2. říj 2024

@qwertyn neplatila jsem nikdy nic. Jsem u ní 10 let, jen na prevenci 40 Kč za zrcadla. Jinak žádné těhotenské poplatky ani balíčky, za fotky z ultrazvuků v těhotenství taky nikdy nic nechtěla. Byla jsem těhotná 2x.
Ceník má vyvěšený v čekárně, ale já jsem platila jen ta zrcadla, prohlídky v těhotenství jsou normálně na pojišťovnu.

martina1317
2. říj 2024

Gynmeda Hlouskova

qwertyn
3. říj 2024

@palja moc děkuji za odpověď!

palja
3. říj 2024

@qwertyn není zač.