Ahojte holky
Moc vás prosím 🙏 o radu.
Jsem ze Znojma a u mého syna 13 let se projevují problémy ve škole a atd...z PPP, školy a SVP doporučeno návštěva psychyatra na stanovení ADHD,AS a atd...a případná medikace.
Teď otázka... prosím nevíte, kde v Brně najít dětského psychyatra, který by se neplatil?? Dětská nemocnice nenabira nové pacienty do ambulance a co jsem našla na netu,tak všude vyšetření a atd jde do řádek tisíců.
Budu vděčná za každou radu,kontakt .
Děkuji 😘😘🤗🤗
@lv děkuji moc za radu, zítra na to kouknu ... čekací doba je asi úplně všude bych řekla, takže tady v tom jsem připravená 🙏.. ještě jednou děkuju 🤗
@petulakopec klinika Logo, Vsetínská, Brno
MUDr. Všetička
@erika2 děkuji moc,jste zlato ...🤗
@petulakopec keď mňa moja matka dávala v 13 rokoch k psychyjatrovi lebo som v nej hľadala pochopenie pochopila som jedno že už to pochopenie od nej nikdy nedostanem lebo má ma psychopata ktorý patrí na psychyjatriu naozaj tvoj syn patrí na psychyjatriu?
@andreacumlikova nn to jsi špatně pochopila asi,my potřebujeme vědět a případně jen stanovit diagnózu pro Pedagogicko psychologickou poradnu na ADHD a AS.....ale to je již vlastně psáno v mém dotazu na radu,kde najít psychiatra dětského.... neříkám, že ho tam hlásím jako např tvá máma tebe,ale opravdu je nesoustředěný atd.... takže radši kontrola u lékařů
Poloklinika Žerotínovo náměstí, Bílý dům se jí říká. Ale počítej taky tak s půl rokem s termínem.