Dětský psychiatr Brno. Doporučíte, prosím, který by se neplatil?

petulakopec
26. kvě 2022

Ahojte holky
Moc vás prosím 🙏 o radu.
Jsem ze Znojma a u mého syna 13 let se projevují problémy ve škole a atd...z PPP, školy a SVP doporučeno návštěva psychyatra na stanovení ADHD,AS a atd...a případná medikace.
Teď otázka... prosím nevíte, kde v Brně najít dětského psychyatra, který by se neplatil?? Dětská nemocnice nenabira nové pacienty do ambulance a co jsem našla na netu,tak všude vyšetření a atd jde do řádek tisíců.
Budu vděčná za každou radu,kontakt .
Děkuji 😘😘🤗🤗

lv
26. kvě 2022

Poloklinika Žerotínovo náměstí, Bílý dům se jí říká. Ale počítej taky tak s půl rokem s termínem.

petulakopec
autor
26. kvě 2022

@lv děkuji moc za radu, zítra na to kouknu ... čekací doba je asi úplně všude bych řekla, takže tady v tom jsem připravená 🙏.. ještě jednou děkuju 🤗

erika2
27. kvě 2022

@petulakopec klinika Logo, Vsetínská, Brno
MUDr. Všetička

petulakopec
autor
27. kvě 2022

@erika2 děkuji moc,jste zlato ...🤗

andreacumlikova
25. srp 2022

@petulakopec keď mňa moja matka dávala v 13 rokoch k psychyjatrovi lebo som v nej hľadala pochopenie pochopila som jedno že už to pochopenie od nej nikdy nedostanem lebo má ma psychopata ktorý patrí na psychyjatriu naozaj tvoj syn patrí na psychyjatriu?

petulakopec
autor
26. srp 2022

@andreacumlikova nn to jsi špatně pochopila asi,my potřebujeme vědět a případně jen stanovit diagnózu pro Pedagogicko psychologickou poradnu na ADHD a AS.....ale to je již vlastně psáno v mém dotazu na radu,kde najít psychiatra dětského.... neříkám, že ho tam hlásím jako např tvá máma tebe,ale opravdu je nesoustředěný atd.... takže radši kontrola u lékařů