Dětská doktorka. Doporučíte, prosím?

chlapecektehu
5. zář 2024

Dobrý den, za 5 týdnů mám termín porodu a nemůžu nikde sehnat dětskou doktorku která je empatická a umí to s dětmi a je fakt dobrá a bere novorozence. Nevíte náhodou o někom. Ideálně Brno-Bystrc a okolí děkuji

hanka_12345
5. zář 2024

Ahoj ja bych vedela ale jsou to zidenice ale je to snad nej dr v Brne... kamaradka rodila pred mesicem a vzala ji v klidu
Je skvela,hodna k detem, kdyz ockuje tak s nimi souciti,hned je rozveseluje...

chlapecektehu
autor
6. zář 2024

@hanka_12345 tak jde mi o to že mám jeďte skoro 3 letého chlapečka a doktorku má až v Bohunicích tak bych chtěla i díky tomu někoho blíž pro něho abych nemusela jezdit s dvouma dětma daleko

hanka_12345
6. zář 2024

@chlapecektehu no ono ty vetsi moc prebirat nechteji,s miminkama problem asi neni.

chlapecektehu
autor
6. zář 2024

@hanka_12345 je mi to jasný ale nedokážu si představit cestovat s nemocnými dětmi přes Půlku Brna

j.a.n.i
6. zář 2024

@chlapecektehu No, tak se holt budeš muset rozhodnout, zda chceš dobrou doktorku nebo doktorku blízko, kombinace obojího je jak výhra v loterii.

chlapecektehu
autor
6. zář 2024

@j.a.n.i neřekla bych. By mě zajímalo jak by jsi jezdila přes celý Brno MHD např. S dítětem který by mělo horečky nebo něco podobného.

j.a.n.i
6. zář 2024

@chlapecektehu Naprosto v pohodě, jelikož aktuálně jezdím od Jičína do Prahy... S kočárem nevidím v rámci města ani problém s MHD, pak autem.

chlapecektehu
autor
6. zář 2024

@j.a.n.i tak to máš dobrý, já osobně bych dítě takhle vozit nechtěla a ne nejsem líná. Jenom si představím jak mě by bylo kdybych měla horečky a musela bych bůh ví kam a ještě na zpátek ( dávám příklad to nemluvím kdyby třeba ještě zvracel)

j.a.n.i
6. zář 2024

No a já raději dobrou doktorku, i když je dál. A to dítě s horečkou stejně musím do toho auta nacpat, takže jestli tam spí 10 minut nebo 50 už nehraje takovou roli.

chlapecektehu
autor
6. zář 2024

@j.a.n.i vaše věc a váš názor

j.a.n.i
6. zář 2024

@chlapecektehu To samozřejmě, ovšem při aktuálním nedostatku pediatrů to nic nemění na.me větě, že dobrý doktor a ještě blízko je jak výhra v loterii...

kacka1994
6. zář 2024

@chlapecektehu a jsi pojizdna autem? 🙂 My jezdime do Rosic u Brna 🙂 (ja treba nejsem schopna jezdit po Brne autem, ale tam je to uplne v pohode 🙂)

goldenova
7. zář 2024

@chlapecektehu Nic si z toho nedělejte, zase jeden chytrolín, který ví všechno nejlíp (jani). Chápu Vás, když je dítě nemocné a například kašle a zvrací hleny, tak ho nechceme vozit MHD přes půlku Brna, opravdu ne. Za sebe mohu doporučit jednu velmi příjemnou paní doktorku Sýkorovou na Údolní, což je v centru. Nevím ale, jestli přijímají nové pacienty. Každopádně vedle ní je ještě jedna ordinace, takže i to je možnost. Osobně vždycky zaangažuju otce dcery (nejsme spolu) a dceru odvezeme autem nebo pokud jedu sama, tak taxíkem.

chlapecektehu
autor
7. zář 2024

@kacka1994 manžel má auto já nemám řidičák

chlapecektehu
autor
7. zář 2024

@goldenova dobře, moc děkuji za tip. Podívám se na to.

linusha
9. zář 2024

V Bystrci sice jsou Dr ale neberou a když už berou nové pacienty tak není až tak super jak si člověk z prvu myslí. Pokud jste v Bohunicích spokojená zůstaňte tam. Chválu jsem slyšela i na kohoutovicke Dr.
Já obvolala v loni v říjnu (pro dítě co se narodilo letos v lednu 15 Dr) a 99% nebralo novorozence vzala nás Dr v Bystrci ale extra spokojená nejsem.