Ahojte všichni, prosím dejte mi teď nějaký tip na nějaký výlet s malým rošťákem. Už mám pocit že jsme všude byli a je to furt dokola. Popřípadě mi můžete dát i tip na nějakou super akci. Díky
@hankali9 děkuji za tip akorát jsme z Bystrce a tohle máme v podstatě za barákem a malýho to tam moc nebaví 😏
@biciklissie to nezní špatně ale já jsem v 5 měsíci a nezvládnu nic náročného 🙂 tvrdne mi furt břicho a mám celkově to těhotenství problémový. A tohle je hodně o chození i do kopců
A co takhle detska hřiště? Pokud ti tvrdne bricho, noc na vychazky to neni.
V starem liskovci je hriste s umělým povrchem. Na kamechach Lanacek a v okoli takovy prirodni park. V Líšni je Rokle. V Bystrci jsou taky pekna hriste, prehrada. V Kohoutovicích aquapark..
Jinak cerpam na FB informace o aktualnich akcich. Ted jich bude vsemozne hodne jako akce dne dětí.
Deti ve dvou letech bavily ruzne detske akce/souteze, vychazky do prirody ( v lese jsme staveli domecky pro skritky, sbirali sisky apod), detske hriste v okoli, koupaliste.
@pavlinakm na dětských hřištích jsme právě každej den aspoň hodinu aby se malej vyvětral, tak právě proto by to chtělo změnu. Na víc ho baví jenom houpačka a to už nebaví zase nás 😅
Ten můj malej skřítek u ničeho nevydrží, tak že nehrozí že by se šel projít s námi do lesa. To by se spíš chtěl nechat nosit nebo byl v kočáru. Proto to chce nějaký tipy jako myslím tím například třeba zoo, Bongo apod. 🙂 Jinak je mi to jasný že teď se bude všude slavit den dětí taky by jsme se chtěla někam podívat 🙂
@chlapecektehu mě napadlo Permonium to je kousek od Brna, výlet parníkem, jízdy parní lokomotivou, neteř ve dvou letech bavil antropos jen u mamuta jsme vždy strávili snad půl dne. Pak až měla 3 tak Vida.
Ještě mě napadá westernové městečko Zvole nebo u Boskovic. Na hadech Lamy, nebo statek v Heršpicích, Bruno ve Slatině
@chlapecektehu lamacentrum je fajn, ve Zbýšově je uzkokolejka, někdy jezdí parní mašiny, v Drásově zahradní železnice, v Jinačovicich je taky nějaký statek, ale nevím, jak to tam funguje
Co do Olympie na mašinky? A je tam i super nové hřiště. A zkus mrknout na Instagram na profil nejen dětem, mají super tipy.
@veroniquecz tam jsme byli minulý víkend 🙂
@chlapecektehu zdravím jsem taky z Bystrce a doporučuji Mraveniště na přehradě. Malej má přes dva roky náramně si to tam užívá a v týdnu tam není moc lidí. Je to oplocené takže je i možnost sednout a sledovat dítě jak si hraje 😊
nas malej miluje zettoe galerii, kde si muze do tech traktoru vlezt. Je to tak na hodku-dve dle veku a zajmu o stroj 😀 S mlym sme tam byli poprvy kolem 3-4 let ale urcite to jde i driv. Uz jsme tam parkrat byli
@hanka_12345 ta je už přes dva roky zavřená a nevypadá to, ze by se znovu otevřela.
Zítra bude Tour de Veveří. To je super a dá se zvládnout část dle svých možností. Info na Facebooku.