Ahoj holky, venku vedro, manzel v praci, na uctu 200 Kc, rodicak prijde v pondeli...😅. Nejak mi dochazi inspirace, co podnikat. V lese jsme porad, na hriste se mi uplne nechce a vsechny kamaradky jsou odjete nebo maji jiny program. Mam strasnou chut se s nekym druzit, ackoliv sirsi kontakt vetsinou nevyhledavam, tak ted bych rada pokecala s nejakou maminkou o vsednich starostech i radostech. Bydlime na Berounsku, v aute benzin mam, takze jsem pojizdna. Mate nekdo tip, co delat, popr. nechcete nekdo sejit? 😀
Někde k rybníku? Pobalit jídlo pití hračky,z domu, deku nebo jestli mas ten půl stan na pláž , plavky, kruh rukávky a hotovo
Pouklízej, to je nízkonákladové a ještě se zabavíš. 😅
Jela bych někam k písáku. Jak píše výše. Plavky, ručník, svačina a můžeš tam být celý den
@prejeta_zaba 😂 To by vlastne taky slo 😅
Uz jsem to pro dnesek vymyslela, pujdem lesem do mesta, cestou dame zmrzku, vymachame nohy v rece a uvidime, jestli tam vubec dojdem.
Ale ty jo, mam strasne spolecenskou naladu. Jak mi vubec nevadi byt sama, tak ted jsem te samoty nejak presycena a seznamovala bych se jak diva 😅
Mate to taky tak? Ze to jde ve vlnach?
Na Berounsku je to fajn.. Jít se podívat na medvědy, a hřiště tam. Nebo jít podél Berounky na procházku. Chodili jsme do Hýskova a zpět vláčkem. Ve vedrech se jet vykoupat třeba taky na Berounku.. My to tam máme rádi 🙂
Co jít na koupaliště nebo do nějaké dětské herny?