Ahoj holky,
prosím kdo tam byl, stojí to zato nebo ne? Chtěli jsme tam vyrazit i s ubytováním, nemáme to úplně blízko , ale pak jsem četla recenze a přišly mi nic moc. Takže ano či ne? Děkuji
Tak já četla špatné recenze akorát na cenu vstupného. Přišla mi adekvátní a moc se nám tam líbilo. Určitě někdy vyrazíme znovu.
Tak za nas rozhodne ne.Jeli jsme tam jako velka delegace a moc se nam to nelibylo.Urcite zname lepsi mista za méně peněz.A funkcnima atrakcema.
My jsme taky byli zklamani, je to velký plac dost z i do kopce, v létě se tam po cestě nedá kde schovat, takže člověk než to celé projde tak umírá horkem, jídlo nic moc .. Takže za tu cenu jsme byli akorát dole na trampolíně kde byly stromy a trochu stínu.. Takže za nás už ne
Nelíbí se nám tam, drahé vstupné a uvnitř platis dal za vše, fronta u jídla na půl dne, nic moc atrakce, pro hodně malé děti možná, ale pro větší už nuda. Za podobné vstupné Fajn park nesrovnatelně lepší a úplně někde jinde. Dva dny v Sobehrdech (píšeš o ubytování) si ani ve snu neumím představit. Jsou mnohem lepší místa.
Za mě ne. Nehorázné vstupné, zvířat 5 a půl.
Za me taky ne. Nic moc toho tam neni. Jedte jinam.
Mockrát děkuji holky a máte nějaký tip na podobný? Fajnpark? Aby to bylo do těch 200 km od Prahy. Dekuji
@zuzaaaaa tak zkus Heroland,detsky svet,ten je prima
Za mě rozhodně ano..snad nejlepší co jsme kde byli 👍