Z černých vlasů na světle hnědou. Zkoušel někdo doma?

hankapiiisek
28. říj 2023

Zkoušel někdo odbarvit doma? Mám velké odrosty tak přemýšlím jestli to zkusit doma.

lv
28. říj 2023

@hankapiiisek ne a nedělej to. I v salonu je to pro vlasy zahul, lepší alespoň na dvě, tři návštěvy. I tak jdou stahovany vlasy do barvy jako mosaz, jak se z nich vymyva barva, je potřeba to dělat postupně.

hankapiiisek
autor
28. říj 2023

@lv před pár týdny mojí neteři stahovala barvu kadeřnice.Stálo jí to 4000,- a vlasy zničené děsně. Proto se ptám na zkušenosti těch co to dělali doma.

krisstina93
28. říj 2023

To nedáš, ne abys nebyla flekata nebo neměla spálené vlasy. Ani kadernice to nedokáže stáhnout na jedno sezení, aspoň ne tak, aby ti neznicila vlasy. Černá barva a ještě drogerkova drží jak pribita.

lv
28. říj 2023

@hankapiiisek jo, ono to znici i profesionální stahování, domácí tuplem

hankapiiisek
autor
28. říj 2023

@lv nevím jak se toho zbavit:( mám větší odrosty a tím jak sem barvila doma tak mám i hodně spodních vlasů hnědých. Černá už mi přijde tvrdá

klokanka31
28. říj 2023

@hankapiiisek Já z černých šla na blond, poprvé jsem byla jako Garfield, a podruhý už hezká blond 😊

hankapiiisek
autor
28. říj 2023

@klokanka31 doma nebo u kadeřnice?

lenkalubina
28. říj 2023

Jsem kadeřnice a nerada toto dělám v práci...a ti co to zkouší doma stejně skončí u nás na opravu

hankapiiisek
autor
28. říj 2023

@lenkalubina zkoušela sem u jedné kadeřnice aby to stáhla už před nějakou dobou. Udělala melír který byl rezavý až hrůza, vzala si za to 1800 korun a já to pak musela přebarvit protože sem se styděla jít v tom na jednání. Neříkám že je každá kadeřnice stejná jen už asi nechci dávat spousty peněz a výsledek nula.

lv
28. říj 2023

Jo, ono to tak je - pokud to máš barveny doma, drogerkovyma barvama, jde to stahnout tezko, pres ten mezikrok rezavej (na to jdou ty modry sampony, co potlačujou ty mosazny tony, pro brunety ma dobrej Matrix), s ponicenyma vlasama, nutný jsou pak kury, vyziva, aspon na tri (nejmin dvě) navstevy u kadeřnice, samozřejmě drahý to je. Doma ti nepujde ani to.

lenkalubina
28. říj 2023

@hankapiiisek ono to bude vždycky rezavé...je to na dýl a vlasy dostanou dost zabrat

hankapiiisek
autor
28. říj 2023

Holky děkuji moc, ale vážně bych ráda osobní zkušenost těch co to doma zkusily😀

escapelle
28. říj 2023

Chodila jsem na stahování černé ke kadeřnici. Po několika sezenich to fakt šlo do červeno/rezava /mahagon. Někdy to vypadalo hezky,že jsme to nechaly být,jindy dávala preliv.
Jednou jsem doma zkoušela stahovat hennu, už Teda nevím přesně čím,ale bylo to z drogerky. Rozmichala jsem to s balzamem na vlasy a vlasy tím jakoby umyla a do 5min smyla. Povedlo se🤣
Ale od kadeřnice jsem po stahování vlasy zničené neměla.vzdycky byly krasne,jak po nějaké kůře.

klokanka31
28. říj 2023

@hankapiiisek Doma, bylo mi jasný že kadeřnice by do toho asi nešla. Tak jsem si koupila barvu a riskla jsem to 😊

klokanka31
28. říj 2023

@escapelle Prosímtě co znamená to "stahování"? Já to už slyšela x krát a prostě nechápu co to je 😃

hankapiiisek
autor
28. říj 2023

@klokanka31 a jak to dopadlo?

hankapiiisek
autor
28. říj 2023

@klokanka31 někdo to tat říká 😆

escapelle
28. říj 2023

@klokanka31 peroxidem.slabouckym.jednu návštěvu to stáhla třeba o odstín maxinalne dva. Měla jsem tehdy vlasy do pasu a nechtěla o ně přijít,chtěla jsem to fakt šetrne. Drogerkovou černou jsem používala přes 20let,vzdy na celou délku a ještě 2x delší doba působení🤦‍♀️🤣Kdyby mi někdo řekl,že to stáhne na jedno dvě sezení,tak bych do toho nešla.

klokanka31
28. říj 2023

@hankapiiisek No dobře, jak už jsem psala, první barvení jsem byla jako Garfield, ale světlejší takže mi to prý i slušelo, a po druhém barvení už hezká blond, po oranžové ani památka...😊

hankapiiisek
autor
28. říj 2023

@klokanka31 děkuji

cassidyc
29. říj 2023

Zkusila jsem na odrosty z černé přebarvit na tmavě hnědou, že to nechám odrůst pak, ale chytlo to opět skoro černě. Tak jsem to pak nevydržela a stáhla peroxidem. Bylo to flekaté, ale alespoň ne černé. A myslím, že jsem stejně nakonec skončila u kadeřnice, kde jsme to stahovaly postupně melírem pak na hnědo a skončila jsem u červené. 😃

teate
29. říj 2023

Nebylo to u mě cílem. Barvila jsem se dřív doma a pak jsem začala chodit proste ke kadeřnici. A přirozeně mi furt dávala světlejší a světlejší, po léte zase světlejší apod. A celkem mi to kadeřnice z černé do světlejší hnědé dělala rok, každých 5 týdnů. Fakt masakr. Doma bych to v životě nezvládla …

22hanah
29. říj 2023

@hankapiiisek ten zrzavý melír na tmavých vlasech prý zvládne do blond stáhnout fialový šampon, švagrová to tak dělá, když chce na tmavých vlasech blond melir.

nelinecka1
30. říj 2023

A nemáš možnost to nechat odrůst? Já jsem se barvila snad 15 let (většinou drogerkovyma barvama) a pak jsem to na mateřské nechala odrůst. Je to 7 let a zatím nebarvím a nemám to v plánu.

comadreja
30. říj 2023

Já můžu napsat zkušenosti, z černé na blond jsem šla víckrát, sama doma -blond odbarvovačema, výsledek zrz, jak píšou výše, ale já mám dost kvalitní vlasy a svou barvu tmavě kaštanovou, nebylo to špatné, ale nebylo to blond. Pak u kadeřnice přes melíry, to mne zestaršovalo a nebavilo, že to bylo nadlouho a nemám ráda nejednotnou barvu. Barva se mi nelíbila a bylo to drahé. Před pár lety jsem v diskuzích natrefila na to , čemu se říká odstraňovač barvy, a možná tím je myšleno to stahování. Posílám odkaz, je to na principu vymytí barvy a navrácení původní. Moc jsem tomu nevěřila, ale u mně byl výsledek perfektní. Nezničené vlasy, kaštanová barva. Jak zázrak. Ale třeba mojí sestře to údajně nefungovalo. Nicméně já už zkusila víckrát, a přišlo mi to dobré, opravdu. Jen se musíš držet návodu, smíchat s teplou vodou obsah sáčku (dle délky vlasů i 2-3) a pak asi 15 minut rukama v rukavicích mnout vlasy. Je to tam napsané. Viz https://www.svetkadernictvi.cz/odstranovac-barv...

hankapiiisek
autor
30. říj 2023

@nelinecka1 bohužel nemohu chodit s takovými odrosty

hankapiiisek
autor
30. říj 2023

@comadreja děkuji moc