Ahooj, ženy. Ja mam strachy! Normalne si barvim vlasy. Melir a preliv. Ted mi ale zacaly extremne padat a kdyz jsem si je ted umyla tak je mam jak silon. A to nejsou cerstve odbarvene. To uz jsou tak mesic zpet. Uplne pruží pomoc.😭 mate nejake doporučeni co s tim? Bojim se, ze mi vsechny vypadnou😭😄
@lenkalubina prave, ze ne😭 se zblaznim
@renatkaa1996 nejste po porodu ?
Ten melír si děláš sama?
@pajushka1 rok a pul😭😄
@leniczka23 nene, u kadernice, ma kvalitni pripravky a prelivy😭
@renatkaa1996 když ti deka melír, najde si vždy ty pramínky předešlé a udělá jen odrost, nebo vždy nové náhodně a protahuje do délek?
@leniczka23 jejda tak to nevim, ale vzdy mi dela mikro melir strasne moc praminku
Nemyjes je teď nějak častěji než dřív? Nějaké léky? Covid nebyl?
@renatkaa1996 ssos? 😀😀 Že vím odkud to je? Ty kráso, pomo pomoc, ssos 😉
@krisstina93 covid nebyl, a myju je jeste min nez kdysi prave😄leky vubec.. prave proto to nemam ani s cim spojit😞koupim nejake doplnky na vlasy a masky, olejicky a budu se modlit😂
@xleni 🤣🤣🤣🤣miluju to SSOS 😂
@renatkaa1996 no.podle mě ti to dělá blbě, že pokaždé protáhne až do konců, tudíž stále odbarvuje už odbarvené a ty vlasy jsou z toho časem úplně v háji. Tohle je častý problém melirovanych vlasů a málo která kadeřnice to dělá správně. Doporučím Olaplex.
@renatkaa1996 to je divne🤔 kdyby čerstvě po barvení,tak nereknu🤔 nepoužíváte něco nového?